Coaching

Graag geef ik jou de juiste tools om positief in het leven te staan. Weg met stress en doen wat jij leuk vindt. Jouw idealen leven en luisteren naar jezelf. Dat is wat ik je onder andere leer in mijn coaching.

Wat is coaching

Op een gelijkwaardig niveau coach ik jou persoonlijk. Bij coaching krijg je een spiegel voorgehouden en dat is niet altijd prettig. Soms doet het even pijn maar het is een kans om jezelf te verbeteren, meer uit jouw leven te halen. Zie het dus ook als een kans om te leren, denk positief!

Als je contact op gaat nemen snap ik dat dat spannend kan zijn. Ik denk dat je wel weet dat het misschien anders moet, het roer om. Vaak vinden we het spannend om ook echt de stap te zetten. Uit je comfortzone komen heet dat. Dat is ook spannend maar wel belangrijk als jij jouw idealen na wil leven en lekker in je vel wil zitten.

Ook als je wel lekker in je vel zit kan coaching je veel opleveren. Denk aan meer structuur, overzicht, werken vanuit rust en productief zijn.

Kracht life coach is een professionele gesprekspartner die jou inzicht geeft in je eigen kunnen en willen met betrekking tot de toekomst, op werk- en/of privégebied. Ik help jou bovendien die stappen te zetten die nodig zijn om jouw wensen te realiseren. Dat is belangrijk in het leren en vasthouden, ik ben jouw stok achter de deur.

Je hebt het meestal allemaal al in je. Met kleine veranderingen en nieuwe inzichten gaat het jou lukken om sterker en met nieuwe energie te leven en werken! Stoppen met tijd verspillen aan wat niet werkt en actief aan de slag met wat jou gaat helpen.

Heb jij het bijvoorbeeld niet meer naar je zin op je werk? Hoelang houdt je het nog vol om met minder energie aan het werk te gaan en met frustraties thuis te komen? De kans is groot dat je een burn-out ontwikkelt als je op deze koers doorgaat.

Samen met Kracht life coach leer jij wat jij belangrijk vindt en help ik jou jouw passie terug te vinden. Weer plezier en voldoening, genieten!

Ben jij hooggevoelig en/of perfectionistisch?

Dat kan knap lastig zijn. Weet je niet goed wat het is? Dat lees je hier in mijn blog: Hooggevoelig wat is dat? 

Ik ben ervaringsdeskundige in deze 2 kwaliteiten, want dat zijn het hoor! Ik help jou ook graag om van jouw last een kracht te maken!

Dit vind jij ook interessant:

Resultaat van coaching

Je leert beter functioneren op allerlei gebieden en krijgt meer zelfkennis en zelfvertrouwen, zeker van jezelf zijn en rust hebben in je hoofd en lichaam. Weg met druk zijn en productief aan de slag gaan. Je leert je eigen denkpatronen herkennen en hiermee omgaan. Alles is mogelijk zowel op werk- en of privé gebied. Geen trucje dat geleerd wordt maar handvatten of advies waar je echt wat aan hebt.

Lees hier het succesverhaal van Karlijn

  • Snel resultaat
  • Focus
  • Begrijpelijk
  • Nieuwe inzichten
  • Duidelijke structuur om aan doelen/ problemen te werken
  • Eerlijk en met respect

Je staat er niet alleen voor. Je mag mij ook altijd inschakelen als hulplijn, op welk moment dan ook. Zelfs na de coaching.

Er zijn verschillende opties waarvan gebruik gemaakt kan worden, ook in combinatie met elkaar:

Waar?

Kracht life coach heeft een fijne ruimte in Asten (NB) maar coacht ook online en/of buiten. Alles kan, jij bent mijn uitgangspunt.

Ook interessant voor je:

Brigitte (Persoonlijke coaching bij angst, Eindhoven, 20-03-2018)

Julianne is een coach die snel tot de kern weet te komen, iets wat de praktijkondersteuner niet echt lukte. Samen hebben we gewerkt aan mijn angst en paniekaanvallen, rust creeëren in mijn dagelijks leven en mijn doel helder krijgen wat ik nu graag zou willen, energie van krijg. Dit alles met een open blik en een goede dosis humor.

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

31 augustus 2019

Balans

Balans, hoe vind je dat? 7 handige tips

Want wanneer ben je nou eigenlijk in balans? En voordat je in balans bent, hoe doe je dat dan? Je hoort het eigenlijk overal wel,…

Lees meer

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!