Counseling

Praten is belangrijk. Niet iedereen is hier goed in, dat is niet erg, als je het maar doet. Als je alles opkropt krijg je chaos in je hoofd en neemt dat beslag van je. Vaak wordt je dan negatief en niet vrolijk, het leven gaat een beetje aan je voorbij en dat is jammer.

Ik ben een professionele gesprekspartner waar je je verhaal aan kwijt kunt. Het is veilig bij mij en ik help je verder. Samen zorgen we voor overzicht, focus en dat je rustig bent én blijft.

Wat is counseling

Ken je dat gevoel dat iets maar in je hoofd rond blijft spoken, dat sommige dingen je meer raken, dat je wordt overvallen door emoties of dat het verleden je inhaalt?

Vaak zijn het dingen die we weggestopt hebben maar toch weer tevoorschijn komen, getriggerd worden door situaties, mensen etc.

Dat is het teken dat je er wat mee moet zodat jij er de baas over bent en niet andersom. Dat is precies waar ik je bij help.

Hoe komt het dat iets of iemand je zo raakt, wat is de oorzaak van je stressklachten of dat relaties toch anders lopen als dat je hoopt?

Nog belangrijker, hoe geef je het een plek en ga je er in het vervolg anders mee om. Door het stellen van vragen komen we bij de kern, jouw kern. Dat kan soms heftig zijn.

Mensen schrikken soms van hoe dat voelt of van wat er naar boven komt. Dat hoef niet, je zult zien dat het een opluchting is en dat je daarna gericht aan de slag kunt. Lees hier het verhaal van Karlijn en wat mijn coaching haar opleverde.

Ik luister naar jou en coach jou stap voor stap. In jouw eigen tempo en op een manier die bij jou past.

Lees meer over counseling bij hooggevoeligheid

Resultaat counseling

 • Je krijgt weer grip op de situatie
 • Het beste uit jezelf halen
 • Advies waar je wat aan hebt en waar je mee verder kunt
 • Uitdagingen aan gaan
 • Rust in je hoofd
 • Overzicht

Voor iedereen

Het maakt niets uit waar je mee zit of tegenaan loopt. Ik sta open voor iedereen en behandel iedereen met respect. Laat je niet tegenhouden door dat stemmetje in je hoofd wat zegt: “Je moet het alleen doen.” Of “Het gaat wel weer over”. Het leven is kort dus investeer in jezelf en doe wat jij wil en wat goed is voor jou.

Voorbeelden

 • Een groot verlies
 • Problemen in je relatie of het gezin
 • Verandering van werk en of baan
 • Moeite met keuzes maken | Vastlopen
 • Burn-out klachten
 • Niet verder komen met je bedrijf of onderneming

Waar?

Ik vind het belangrijk dat jij je fijn voelt. Ik heb een fijne ruimte in Asten (NB) waar we eerst een kopje koffie of thee drinken en daarna samen aan de slag gaan. We kunnen ook lekker naar buiten gaan. Frisse lucht zorgt voor nieuwe inzichten.

Ook interessant voor je:

Tunieze (Venlo, 17-06-2017)

Ik heb een zeer positieve ervaring met julianne. Ik liep totaal vast bij mijn nieuwe werkgever en ging erg aan mezelf twijfelen. Ik kwam hierdoor in een neerwaartse spiraal. We zijn samen aan de slag gegaan en het gaat al stukken beter ! Julianne is goed bereikbaar en neemt de tijd voor je.

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

22 maart 2019

Vertragen rust stress

Hoe pak ik rust? – Vertragen, 9 tips

Er wordt veel over gezegd, geschreven, gedacht en, in mijn ogen, nog te weinig mee gedaan: Rust pakken en vertragen. Want hoe doe je dat…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!