Opvoedondersteuning

De opvoeding

Het opvoeden van kinderen en of tieners is niet altijd even gemakkelijk. Soms verloopt het moeizaam en stroef maar er zijn ook veel leuke en mooie momenten. Door het werken met kinderen en tieners weet ik wat goed werkt en wat minder goed werkt. Ieder mens is uniek dus je kunt eigenlijk nooit dezelfde aanpak hanteren. Ik kijk altijd naar wat goed gaat en hoe dit uitgebreid kan worden. Positief zijn en positief gedrag belonen.

Wanneer je even vastloopt of veel conflictsituaties meemaakt lukt het soms even niet om positief te zijn, dat begrijp ik. Het is echter wel belangrijk om aan de slag te gaan met de uitdagingen en weer positief te leren zijn. Je bereikt echt meer met positiviteit.

Vragen over opvoeding

Heb je vragen over de opvoeding van je kind(eren) of kom je er even niet uit? Het kan ook zijn dat je niet op dezelfde lijn ligt met je (ex)partner en niet weet hoe je nu verder moet. Ik help jou/jullie graag met een passend advies en ondersteuning. We kijken samen naar hoe het gaat en ik help je stap voor stap op een duidelijke en eerlijke manier.

Er zijn verschillende opties waarvan gebruik gemaakt kan worden, ook in combinatie met elkaar:

Wanda (Persoonlijke coaching, Helmond 02-04-2019)

Op het moment dat ik er zelf niet helemaal uitkwam ben ik op zoek gegaan naar een coach en via google.nl kwam ik bij Julianne terecht en daar ben ik heel blij om. Julianne is een fijn mens en iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Bijzonder laagdrempelig en met een groot inlevingsvermogen. Wat voor mij ook belangrijk was was dat ze niet te zweverig was ;-) Julianne geeft goede handvaten mee en heeft een nuchtere praktrische kijk op zaken waarbij ze een goed luisterend oor heeft. Ik heb er bijzonder veel aan gehad in ieder geval en kan Julianne absoluut aanbevelen!

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

31 augustus 2019

Balans

Balans, hoe vind je dat? 7 handige tips

Want wanneer ben je nou eigenlijk in balans? En voordat je in balans bent, hoe doe je dat dan? Je hoort het eigenlijk overal wel,…

Lees meer

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!