Opvoedondersteuning

De opvoeding

Het opvoeden van kinderen en of tieners is niet altijd even gemakkelijk. Soms verloopt het moeizaam en stroef maar er zijn ook veel leuke en mooie momenten. Door het werken met kinderen en tieners weet ik wat goed werkt en wat minder goed werkt. Ieder mens is uniek dus je kunt eigenlijk nooit dezelfde aanpak hanteren. Ik kijk altijd naar wat goed gaat en hoe dit uitgebreid kan worden. Positief zijn en positief gedrag belonen.

Wanneer je even vastloopt of veel conflictsituaties meemaakt lukt het soms even niet om positief te zijn, dat begrijp ik. Het is echter wel belangrijk om aan de slag te gaan met de uitdagingen en weer positief te leren zijn. Je bereikt echt meer met positiviteit.

Vragen over opvoeding

Heb je vragen over de opvoeding van je kind(eren) of kom je er even niet uit? Het kan ook zijn dat je niet op dezelfde lijn ligt met je (ex)partner en niet weet hoe je nu verder moet. Ik help jou/jullie graag met een passend advies en ondersteuning. We kijken samen naar hoe het gaat en ik help je stap voor stap op een duidelijke en eerlijke manier.

Er zijn verschillende opties waarvan gebruik gemaakt kan worden, ook in combinatie met elkaar:

Jeroen (Breda, samen gecoacht, 12-07-2018)

Julianne neemt haar vak serieus en staat voor absolute kwaliteit. Ze is open en makkelijk te benaderen en is direct waar dat nodig is, om over haar enthousiasme en doorzettingsvermogen nog maar te zwijgen. We hebben meerdere, zware projecten samen met groot succes afgerond. Hierin viel het mij dan ook iedere keer op dat ze echt dat stapje verder gaat om de ander ook net dat stapje verder te laten groeien. Onze samenwerking is prettig waarin ik als professional ook de mogelijkheid krijg om mijn kennis uit te breiden.

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

30 april 2018

doorzetten

Doorzetten zonder op te geven!- 14 tips

De titel klinkt vast wel bekend bij een ieder. Je begint ergens aan en soms denk je “Waar ben ik aan begonnen? Is dit wel…

Lees meer

30 maart 2018

privacyverklaring

Onrust in je hoofd- 10 tips voor rust

Soms heb je dat wel eens, dat je opstaat en denkt: "Oké dit is zo'n dag". Je voelt je een beetje “Meh” en dingen lijken…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!