Opvoedondersteuning

De opvoeding

Het opvoeden van kinderen en of tieners is niet altijd even gemakkelijk. Soms verloopt het moeizaam en stroef maar er zijn ook veel leuke en mooie momenten. Door het werken met kinderen en tieners weet ik wat goed werkt en wat minder goed werkt. Ieder mens is uniek dus je kunt eigenlijk nooit dezelfde aanpak hanteren. Ik kijk altijd naar wat goed gaat en hoe dit uitgebreid kan worden. Positief zijn en positief gedrag belonen.

Wanneer je even vastloopt of veel conflictsituaties meemaakt lukt het soms even niet om positief te zijn, dat begrijp ik. Het is echter wel belangrijk om aan de slag te gaan met de uitdagingen en weer positief te leren zijn. Je bereikt echt meer met positiviteit.

Vragen over opvoeding

Heb je vragen over de opvoeding van je kind(eren) of kom je er even niet uit? Het kan ook zijn dat je niet op dezelfde lijn ligt met je (ex)partner en niet weet hoe je nu verder moet. Ik help jou/jullie graag met een passend advies en ondersteuning. We kijken samen naar hoe het gaat en ik help je stap voor stap op een duidelijke en eerlijke manier.

Er zijn verschillende opties waarvan gebruik gemaakt kan worden, ook in combinatie met elkaar:

Rob (Leiden, 11-08-2017)

Julianne heeft een directe no nonsens aanpak die werkt. Soms heb je even een duwtje nodig om jezelf in beweging te krijgen. De manier waarop Julianne dat duwtje geeft maakt het ook gewoon leuk. Ze heeft humor, zegt de dingen zoals ze zijn en laat zich niet om de tuin leiden. Daarnaast denkt ze out of the box als het gaat om de manier waarop ze haar coaching doet waarbij jouw behoefte centraal staat.

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

22 maart 2019

Vertragen rust stress

Hoe pak ik rust? – Vertragen, 9 tips

Er wordt veel over gezegd, geschreven, gedacht en, in mijn ogen, nog te weinig mee gedaan: Rust pakken en vertragen. Want hoe doe je dat…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!