Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Anna

Inzichtsessie Human Design

11.10.23 Heel open, nieuwsgierig en zonder duidelijk beeld begon ik met gezonde spanning aan het gesprek. Vanuit de start met de vraag hoe het gaat met mij, kwamen er gaandeweg verschillende onderwerpen luchtig aan bod. Aan de hand van mijn persoonlijke chart kreeg ik informatie waarin ik mijzelf kon herkennen, bevestiging kon vinden en zelfs wat acceptatie voelde over hoe ik dus nou eenmaal in elkaar zit. Ik moest vaker lachen over hoe kloppend het was.. Ik heb vertrouwen dat als ik in de toekomst bepaalde besproken punten meer onderzoek en aandacht geef, ik dan met meer zelfvertrouwen en voldoening in het leven zal staan. Dankbaar voor het inzichtelijke, gezellige en ontspannen gesprek met de humorvolle en lieve Julianne!

Dennis

Persoonlijke coaching

28.09.2023 Ik kwam via internet bij Julianne terecht. Na het kennismakingsgesprek had ik een goed gevoel bij haar en zijn we samen het traject gaan bespreken. Ik had een duidelijke hulpvraag en met haar tips (vaak hele simpele maar zo doeltreffend) heb ik mijn punten kunnen tackelen en nu geniet ik weer van alles.

Stan

Persoonlijke coaching

04.09.23 Julianne en ik vergeten nooit meer de dag dat ik kwam kennismaken bij haar op de praktijk… Ik had een tas met boeken en schriften bij om ALLES in mijn leven te willen begrijpen en controleren – waar ik natuurlijk zelf gek van werd – en om in al mijn aangeleerde gewoontes weer overzicht te krijgen en mijn energie te bewaken, die ik veel nuttiger kon inzetten, nam ik contact op met Julianne. Wat ik nodig had, was precies wat Julianne op dat moment kon bieden, dat werd al snel duidelijk in de kennismaking. In het begin van de coachings hadden we wekelijks contact (en ze is altijd bereikbaar), maar naar mate de tijd konden we de coachings afbouwen en voorzag ze, gedurende een periode van ruim een jaar, heel goed in mijn behoeftes als coach. Ik kwam met pijn en verdwaald binnen, maar de tijd die we samen hebben geïnvesteerd om te werken aan deze pijn en mijn pad weer te vinden is het meer dan waard geweest! Super blij met alle groei die ik heb mogen doormaken bij Julianne Kracht life coach!

Johan

Ondernemer/ Business coaching

17.06.23 Vorig jaar kwam ik in gesprek met Julianne omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Ik speelde al langer met de gedachten om voor mezelf te beginnen, maar durfde die stap nog niet te maken. Nu kan ik mededelen dat ik deze stap toch heb gemaakt! Ik heb mijn eigen onderneming opgestart, mede dankzij de gesprekken die ik heb gevoerd met Julianne. Haar aanpak laat je inzien in wie je bent, en waarom je bepaalde dingen en keuzes maakt. Als je dit weet kan je daar ook makkelijker mee omgaan, zodat je uiteindelijk wel de keuzes durft te maken die je eigenlijk al heel lang wilt maken. Onlangs heb ik ook de Trolltunga hike in Noorwegen (zie foto) bewandeld, ook iets wat ik al heel lang op mijn to do list had staan. Durf te leven, dan kan het leven zo mooi zijn. Bedankt Julianne voor je inzichten die je me hebt gegeven.

male

Coen

Persoonlijke coaching

05.04.23 Toen ik midden in mijn burn-out aanklopte bij Julianne, zat ik echt vast in mijn hoofd. Ik liep telkens tegen een onzichtbare muur aan en ik was de wanhoop nabij. Alleen kwamik er niet uit. Julianne heeft me geholpen door eerst mijn gedachten te ontwarren en te structureren. Dat heeft me rust gebracht. Julianne heeft me daarnaast ook geleerd om meer in mijn kracht te staan en opnieuw te vertrouwen op mijn gevoel. Door de juiste (soms ook confronterende) vragen te stellen tijdens de sessies en mee te geven als huiswerkopdrachten, ben ik over een aantal beperkende gedachten heen kunnen stappen. Daardoor heeft zich een nieuwe wereld geopend en zie ik weer wat ik wil. Ik vertrouw er nu ook op dat ik dat dan ook na te leven heb. Niet vanuit wat ik allemaal van mezelf moet, maar vanuit wat ik voor mezelf wil. En dat is zo'n essentieel verschil. Dankjewel daarvoor Julianne. Tijdens onze gesprekken heb ik me vanaf dag 1 veilig en gehoord gevoeld. Dat zegt wat mij betreft iets over de kwaliteiten van Julianne. Bovendien lukt het me nu om weer mild en positiever naar mezelf te kijken. Dankjewel voor je luisterend oor, voor alle inzichten, je positieve insteek en voor al je tips en tricks.

female

Samantha

Inzichtsessie Human Design

05.03.2023 Super bedankt voor het verslag, ik heb veel nieuwe handvaten gekregen om weer even veder te kunnen!

Jessica

Human Design, Persoonlijke coaching

26.02.2023 "Eind 2022 ben ik gestart bij Julianne. Waarom? Omdat ik merkte dat ik nog van weinig dingen energie kreeg en vooral mezelf niet begreep. Door de gesprekken met Julianne in combinatie met Human Design heb ik weer snel mijn oude energie gevonden en heb ik vooral heel veel geleerd over hoe ik in elkaar zit en hoe ik daar mee om kan gaan. Nee, geen zware gesprekken of zweverig gedoe; vooral een gezellig gesprek met de nodige rake vragen en opmerkingen tussendoor die me aan het denken hebben gezet of een spiegel voorhouden. Ondanks dat ik nog steeds geen een hobby langer dan 2 weken volhoudt voor ik weer door hop naar de volgende en erachter ben dat mediteren gewoon niks voor mij is; ik heb een stuk meer rust in mezelf omdat ik weet dat dat is wie ik ben, wat bij me past. Maar ik weet nu ook wat de signalen zijn dat ik niet met de goede dingen bezig ben en dat ik vaak eigenlijk al best goed weet wat ik wil en goed voor me is. Eigenlijk zou iedereen een Julianne in zijn of haar leven moeten hebben om af en toe weer even terug op de rails gezet te worden. Julianne heel erg bedankt!"

Janne

Persoonlijke coaching

02.02.2023 "Ik had moeite met het uiten van mijn gevoelens en dingen die mij dwars zaten en vaak bleef ik er daarom mee rondlopen. Met als gevolg dat ik er chagrijnig en ongelukkig van werd. Door de ervaring van een ander met een coach ben ik zelf ook op zoek gegaan en zo ben ik bij Julianne terecht gekomen. Bij het kennismakingsgesprek voelde ik meteen een klik en voelde ik me op mijn gemak. Snel daarna hebben we meteen de eerste afspraak gepland. Julianne heeft me de handvatten gegeven om mijn gevoelens makkelijker te kunnen uiten en daarbij ook laten zien dat het eigenlijk al in mij zat ;). Het gaat nu stap voor stap de goede richting op en merk dat ik zelf veel lekkerder in mijn vel zit. Lieve Julianne, nogmaals bedankt voor de hulp en fijne gesprekken!"

male

Arnoud

Persoonlijke coaching & Human Design

23.01.23 Ik was op zoek naar meer inzicht in mezelf, hoe zit ik qua karakter in elkaar en acceptatie. Na wat zoeken op internet kwam ik uit op de site van Kracht life coach. Na eerst een kennismakingsgesprek was er meteen een klik op persoonlijk vlak en vertrouwen dat Julianne mij kon helpen. Ze adviseerde een Human Design uitleg, een persoonlijke blauwdruk uitgewerkt in een verslag. Dit verslag heeft gezorgd voor acceptatie en herkenning van wie ik ben. Ik ben heel blij dat ik hiermee een handboek heb. Waar ik doorheen kan bladeren, mocht ik het even niet helder hebben of om te kunnen lachen. Super bedankt en tot ziens!

female

Sandra

Persoonlijke coaching

13.01.23 Via Instagram ben ik bij Julianne terecht gekomen. Ik zat ik een periode waarin ik mij regelmatig angstig voelde omdat ik worstelde met negatieve gedachtes. In het traject met Julianne hebben we besproken hoe ik gedachtes simpel om kan draaien naar een positieve gedachte. Het klinkt eenvoudig, en dat is het eigenlijk ook. Daarnaast zijn we in gaan zoomen op allerlei aspecten van mijn leven, en wat ik aan zou willen werken. Een van mijn doelen was om in actie te komen op bepaalde zaken, en dat is gelukt. Zowel op werk als privé gebied heb ik dingen aangepakt en stappen in gezet. Julianne heeft me veel praktische tips gegeven die ik op veel dingen kan toepassen. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om in de actie te gaan en te blijven, alleen op die manier kan ik dingen veranderen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, met kleine stappen beginnen. Ik ben blij met de inzichten en tips die Julianne me heeft gegeven. En dit alles op een gezellige, vrolijke manier, waarin ze zonder oordeel luistert en adviseert. Nogmaals hartelijk dank! Groetjes Sandra

female

Djoeke

Persoonlijke coaching & Human Design

24.12.22 Lieve Julianne, allereerst super bedankt voor alle coach uurtjes die we samen hebben gehad. Ondanks dat ik zelf (achteraf) al goed voor ogen had wat ik wilde, voelde het afgelopen jaar door alle gebeurtenissen dat ik op een kruispunt stond en niet goed wist welke kant ik heen wilde gaan. Jij hebt mij weer inzichten gegeven en een begin gemaakt om weer meer te gaan vertrouwen in mezelf en in mijn onderbuik gevoel ☺️ er zijn nog zeker een aantal stappen te zetten, maar vooral onze laatste afspraak met wat meer informatie over mijn human design heeft voor mij de laatste puzzelstukjes op zijn plek gelegd met de richting die ik graag op wil gaan. Ik heb zin om te gaan ontdekken of deze kant daadwerkelijk bij mij past, maar ik weet wel dat ik van deze stappen en dromen veel energie krijg!

Noortje

Persoonlijke coaching

28.10.2022 Begin van het jaar zat ik niet lekker in mijn vel. Op mijn werk waren er veranderingen en dit zorgde bij mij voor onrust en irritatie wat er toe leidde dat mijn hoofd vol zat met vervelende gedachten. Voor mij was dit het moment om op zoek te gaan naar iemand die mij hierbij kon helpen. Ik kwam terecht op de website van Julianne en heb haar een bericht gestuurd. Ze reageerde direct en een paar dagen later kon ik al terecht voor een kennismaking. Het is makkelijk om met haar te praten en ze weet precies de goede vragen te stellen. Dit hielp mij heel erg om de rust in mijn hoofd weer terug te krijgen. De fijne gesprekken met haar zorgden ervoor dat ik me direct beter voelde en gaven me inzicht in wat ik moet doen om dat positieve gevoel vast te houden. Heel blij dat ik de stap heb genomen om haar een bericht te sturen. Nogmaals ontzettend bedankt Julianne!

Bente

Persoonlijke coaching

30.06.2022 De laatste tijd zat ik niet zo Lekker in mijn vel. Via via kreeg ik de tip om eens bij Julianne langs te gaan. In eerste instantie dacht ik: “Dat zweverig gedoe?! Niks voor mij!”. Maar niets bleek minder waar. De gesprekken met Julianne waren alles behalve zweverig; ze heeft vragen in de week gelegd waarbij ik echt zelf opzoek moest naar het antwoord. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en weet nu wat echt belangrijk is. Ik zou het iedereen aanraden om eens bij Julianne langs te gaan! Nogmaals heel erg bedankt voor alle hulp!

female

Carin

Human Design en Persoonlijke coaching

18.06.2022 Bij Julianne komen is alsof je bij een vriendin zit, zo vertrouwd. Met de benodigde professionaliteit en op een fijne manier heeft ze me meer inzicht gegeven in mezelf en in ons gezin. Vooral human design heeft voor mij ogen geopend waarom ik en mijn naasten doen wat ze doen en waarom. Het legde dingen op z'n plek. Nu er nog mee om leren gaan en alles een plekje geven. Fijn is dat je na een aantal sessies, ookal heb je het traject enigzins afgesloten, je toch lekker terug kan komen. Om weer ff wat hulp te krijgen en dat steuntje in de rug. Zo'n fijn mens is ze!

Elke

Persoonlijke coaching en Human Design

28.05.2022 Ik wilde graag meer rust ervaren en de lat voor mezelf minder hoog leggen. Bij de kennismaking voelde ik direct een klik met Julianne. Ze begreep mijn insteek: ik wil aan mezelf werken, maar het moet niet te zweverig worden. Ik had behoefte aan praktische handvatten, waardoor ik stappen kon zetten. Julianne heeft me – met behulp van Human Design - geholpen bij het bewustzijn waarom ik bepaalde dingen denk of doe. Hierdoor zijn er dingen op hun plek gevallen. Ik ben nog niet helemaal op de plek waar ik wil zijn, maar ik heb er vertrouwen in dat dit komt. En aan dat vertrouwen heeft Julianne me geholpen.

female

Wies

Persoonlijke coaching, Human Design

Ik ken Julianne van de opleiding Sociale studies waar we bij elkaar in de klas zaten. Ik volgde haar coachpraktijk op Instagram en deed mee aan de winactie van haar 5jarig bestaan. Ik had geluk en won een Human Design uitleg. Erg leuk om haar na jaren weer te zien en te mogen ervaren dat ze goed is in haar werk en welk pad zij gevolgd heeft na onze opleiding. Die Human Design uitleg was mega interessant en er ontstond meteen een klik tussen ons. Ik besloot een traject bij haar af te sluiten omdat dit goed voelde. We zijn samen aan de slag gegaan, los van het feit dat dit erg gezellig was, kon ik ook erg mezelf zijn en alles met haar delen waar ik tegenaan liep. Ze heeft me handvatten en nieuwe inzichten gegeven waardoor ik nu niet meer zo vaak vastloop in mijn denkhoofd. Ik leer steeds beter luisteren naar m’n gevoel, wat veel beter bij mij past maar wat ik niet gewend ben. Julianne heeft hier een begin mee gemaakt, dit kan ik nu zelf verder ontwikkelen en meer in m’n kracht staan. Ik ben haar enorm dankbaar en we gaan elkaar in de toekomst zeker nog eens terug zien. Julianne is echt een topper!

Cherelle

Human Design uitleg

26.02.2022 Voelt meteen vertrouwd. Mijn eerste gesprek met Julianne verliep al heel natuurlijk. Niet een (standaard) vragenlijst, maar een ontwapenend en oprecht gesprek over hoe het met mij gaat. Ze voelt haarfijn aan op welke onderwerpen we dieper kunnen ingaan en dat voelt veilig en onbevooroordeeld. Ik heb direct uit het eerste gesprek al een aantal goede tips mogen ontvangen. Ze is zeker een bijzondere coach met het hart op de juiste plek!

Luuk

Persoonlijke coaching

17.02.2022 Eind September zat ik niet zo lekker in mijn vel en had ik een aantal punten waaraan ik wou werken. Ik was totaal niet overtuigd van mezelf, wist niet waar ik voor stond en ik was totaal niet energiek. Na wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik bij Julianne uit. De kennismaking voelde meteen al erg vertrouwd waardoor ik meteen zeker was dat ik met haar het traject wou volgen. Door het vertrouwen wat Julianne mij gegeven heeft en de gespreken die we gevoerd hebben voel ik me nu veel beter! Ik heb veel meer energie en geloof nu eindelijk echt in mezelf. Daarom kan ik iedereen die even wat minder in zijn vel zit of die deze problemen erkend Julianne aanraden. Ik wil op deze manier Julianne ook nog eens bedanken voor de hulp en het vertrouwen dat ze mij gegeven heeft!

female

Lisette

Persoonlijke coaching

2.12.2021 In de zomer van dit jaar voelde ik me “opgebrand”. Mijn hoofd zat vol, ik was moe en kwam nergens meer toe. Ik wist dat ik niet zelf uit deze cirkel kon komen en riep de hulp in van Julianne. Dit bleek een gouden keuze. Julianne kan mijn “problemen” niet oplossen maar heeft me wel de spiegel voor gehouden en handvaten gegeven om uit de cirkel te kunnen klimmen. Ze leerde me om vanuit mezelf te reageren op situaties en op die manier in verbinding te blijven met mijn eigen wensen en gevoelens. Ik ben er nog niet helemaal maar kan wel zeggen dat ik nog dagelijks profijt heb van de tips en tools die Julianne met geleerd heeft, en ik ben haar daar erg dankbaar voor.

Gabrielle

Persoonlijke coaching

27.09.2021 Ik vond het erg leuk en inspirerend om met Julianne te sparren over bepaalde vragen waar ik op dat moment tegenaan liep. Haar simpele, maar o-zo-effectieve manier van met mij werken en haar vrolijke manier van communiceren hebben mij enorm aan het denken gezet en hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik heb me altijd welkom en vertrouwd gevoeld om open en eerlijk over mijn beren op de weg te praten. Hierdoor kon ze met goede vragen een spiegel voorhouden en mij de hulpmiddelen bieden om onder andere beter met mijn energie om te gaan, beter te weten welke richting ik in wil gaan en heeft ze me geholpen ook de eerste stappen daarin te zetten. Oprecht bedankt Julianne!

Wendy

Persoonlijke coaching

26.08.2021 Ik merkte dat wat oude patronen vanuit vroeger mij soms in de weg zaten. Daarom ben ik een coaching traject gestart. Wat heb ik daar veel aan gehad. Het zijn de kleine dingen die alles weer in het juiste perspectief zetten en dat is wat Julianne bij mij gedaan heeft. Ze heeft me een spiegel voorgehouden en me mijn krachten in laten zien. Op een hele prettige, laagdrempelige manier met veel humor. Julianne heeft me geholpen om soms daadkrachtig te zijn en knopen door te hakken en soms even stil te staan en tijd te nemen. Ze voelde precies aan wat ik op welk moment nodig had Nu heb ik meer energie, voel ik me zekerder van mezelf, ga ik uitdagingen aan en kan ik mijn grenzen aangeven zonder me daar schuldig over te voelen. Ik zou het echt iedereen aanraden. Nogmaals super bedankt, ik vond het een erg leerzaam maar ook leuk traject!

Saskia

Persoonlijke coaching

21.05.2021 Eind november vorig jaar kwam ik tot het besef dat het niet goed met me ging. Ik was moe, mijn hoofd zat vol, was snel emotioneel en snel geïrriteerd op alles en iedereen. Wat is er mis met mij? Ik moest hulp gaan zoeken, maar wat voor hulp? Ik had geen idee. Ik googlede op "moe" en "rust in m'n hoofd" en kwam vrijwel direct op de website van Julianne. Wat ik daar las, was zo herkenbaar. Het leek of het over mij ging. Tegelijkertijd kwam het besef dat ik niet de enige was met "vage klachten". Na wat aarzelingen heb ik Julianne benaderd en mijn "probleem" uitgelegd. Het intakegesprek wat daarop volgde voelde goed aan. De eerste diagnose, was stress. Stress die veroorzaakt werd door diverse factoren zowel in mijn privé situatie als op het werk van zowel van het heden als van het verleden. Hoewel ik zelf niet overtuigd was dat dat de reden was van mijn gemoedstoestand, was ik wel blij dat ik iemand had gevonden die mij begreep. Julianne adviseerde mij om een vitaliteitsscan te doen. Deze scan zou laten zien hoe hoog of laag mijn energieniveau zou zijn en daarop zouden we verder bepalen wel traject er nodig zou zijn om mij te helpen. Van de labels A t/m G, waarbij A heel hoog is en G heel laag (een burnout), balanceerde ik op label F. Ik liep op m'n tenen op eieren en het was een wonder dat ik nog overeind stond. Op dat moment besefte ik pas hoe ernstig mijn situatie was en dat ik inderdaad hulp nodig had. Ik moest rust nemen en daarmee iets doen wat ik dus niet gewend was. Het was nodig om mijn energieniveau weer omhoog te krijgen. Ik wilde zelf wel blijven werken, dus ben ik in overleg met mijn werkgever minder gaan werken. Dat was ook lastig, want ik ben van nature gewend om altijd bezig te zijn. Wat moest ik met die extra vrije tijd? Rustig aan doen dus. Ik ben gaan lezen, wandelen, diamond painten en schrijven. Ontspannen. Dagelijks mailde ik met Julianne hoe het met me ging. Elke keer als ik ergens tegenaan liep, ik geen energie meer had of dat ik een stap vooruit had gemaakt, schreef ik dat op. Het ging met ups and downs en soms wilde ik er mee stoppen, want het had toch geen zin. Ik zag geen vooruitgang en had geen idee hoe lang het ging duren voordat ik weer normaal kon functioneren. Julianne was altijd positief en overtuigde me ervan dat dit allemaal bij het proces hoorde en dat ik wel degelijk goede stappen maakte, ook al zag ik die zelf soms niet. Het was fijn om iemand te hebben waar je je gedachten en gevoelens mee kon delen. En nu een half jaartje later, ben ik klaar met het traject en ben ik zo dankbaar dat ik Julianne heb leren kennen en het traject heb afgemaakt. Ik heb grote stappen gemaakt, rust gevonden, geleerd tijd voor mezelf te nemen en te ontspannen, me minder druk te maken over dingen die ik toch niet kan veranderen en heb mijn zelfvertrouwen voor een groot deel weer teruggevonden. Ik ben er nog niet, dat kan ook niet als je al jaren dingen op een bepaalde manier doet, maar heb wel tools gekregen hoe ik beter met bepaalde situaties om kan gaan of anders kan gaan denken. Ik ben een veel gelukkiger mens :-)

male

Tom

Ondernemerscoaching

14.04.2021 Al jaren leefde ik in een soort sneltrein zonder echt te luisteren naar mijn gevoel en te investeren in mezelf, terwijl ik dit juist wel wilde. Gedurende de lockdown kwam hier ineens wel tijd voor maar vond ik het lastig om dit ook daadwerkelijk zelf om te zetten en daarom ging ik op zoek naar een coach die niet te zweverig was. Het zit hem vaak in de eenvoud althans zo moet het overkomen en voelen. Dit maakt Julianne een fijne coach omdat ze positief, krachtig en nuchter naar dingen kan kijken. Ze geeft daardoor net die extra handvaten en zekerheden om emoties te relativeren, te begrijpen en dit ook te communiceren naar de buitenwereld. Het zijn eigenlijk van die kleine dingen wat het leven toch een stuk makkelijker maakt en daar heeft Julianne me goed meegeholpen.

female

Anne

Persoonlijke coaching

20.03.2021 Julianne heeft mij de tools gegeven die ik nodig had voor een positiever leven. Ze heeft me geleerd waar mijn focus op lag en samen hebben we deze om te weten buigen. Een half jaar na de eerste sessie zie ik nog steeds een duidelijke verandering. Ik heb veel geleerd over de grote stappen die je kunt zetten met een goede mindset. Dankzij de sessies denk ik bij mindere dagen (die zitten er natuurlijk altijd nog tussen) aan hetgeen ik met Julianne heb besproken en wat ik van Julianne heb geleerd. Nogmaals bedankt Julianne!

Eóin

Persoonlijke coaching

21.11.2020 Hoi Julianne! Ik wil je ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die je me hebt gegeven want ik had ‘t ontzettend moeilijk en het gaat nu een stuk beter met me. De psycholoog waar ik ook mee bezig was heeft niet tot nauwelijks bijgedragen aan m’n herstel voor mijn gevoel. Jij bent echt wel degene die me de juiste handvatten hebt gegeven om me erdoorheen te slepen. Af en toe nog wel een kleine terugval maar die zijn nu prima op te vangen. Ik zal in de toekomst zeker aan jou denken als ik weer vast loop. Want de therapie/ coaching werkt wel echt voor mij.

Hilde

Persoonlijke coaching

04.11.2020 Het lef hebben om mijn leven totaal anders in te richten, had ik zeker 5 jaar geleden. Verandering van baan, woonplaats en partner leverde mij uiteindelijk een leven op waar ik blij van word. Ik had echter de behoefte om te kunnen sparren om mijn gelukkige leven met meer rust en relaxed zijn te kunnen ervaren. Het loslaten van oude patronen en scherp krijgen waar ik nog blijer van wordt, daar heb ik door de gesprekken met Julianne enorme stappen in gezet. Julianne geeft je vertrouwen en stelt exact de goede vragen, die voldoende stof tot nadenken opleveren om opgebouwde muren en denkpatronen te kunnen doorbreken. Wij hebben serieuze zaken met een lach kunnen bespreken. Niet alleen ikzelf maar ook mijn gezin heeft dagelijks plezier van de relaxtere Hilde. Bedankt Julianne!

Mike

Persoonlijke coaching

14.10.2020 Via mijn wederhelft kwam ik in contact met Julianne. Door mijn verleden als militair (met 2 uitzendingen naar een oorlogsgebied voor mijn 21e levensjaar) kampte ik met een vorm van ptsd. Dit resulteerde dat ik wel eens om niks uit de ban kon springen, en dit reflecteerde ik dan terug op mijn gezin. Julianne heeft mij teugels gegeven om hier mee om te kunnen gaan. Daarnaast ben ik een enorme control freak en geef niks tot weinig uit handen. Ook hierbij heeft ze me goede tips gegeven om hier beter mee om te kunnen gaan. Lieve Julianne bedankt voor de fijne gesprekken en kundig advies. Mijn leven heeft door jou voor mijn gezin maar vooral voor mezelf weer een positieve draai gekregen. “LAMA.........”

female

Tineke

Persoonlijke coaching

29.09.2020 Begin 2019 was ik aan het bijkomen van een heftige periode in mijn leven en ik wilde graag het leven weer positief oppakken. Alleen kon ik het niet zelf. Hierin ben ik Julianne tegen gekomen, na een fijne kennismaking gesprek heb ik besloten dat Julianne met mij mag gaan kijken hoe ik het positieve leven weer op kan pakken. Dit was soms best confronterend en ben zelf van het spiegelen alleen deze spiegel was dit keer erg op mij gericht! Vooral wat me energy kost was confronterend want dat was bijna 80% van mijn leven, dit MOEST anders. Dit heeft Julianne met mij goed aangepakt. De balans van wat me energy kost en waar ik energy van krijg is iets wat voor mij nu vrij geïntrigeerd is in mijn leven, met vallen en opstaan. Al doende leert men! Je moet het zelf doen en je hoeft het niet alleen te doen! Carpe diem....

Rosalie

Persoonlijke coaching

25.08.2020 Het afgelopen jaar heeft Julianne mij gecoacht. Ik ben chronisch ziek geworden zonder duidelijke oorzaak en daardoor zag ik de ene na de andere specialist. Ik ben heel blij dat ik in het web van specialisten en therapeuten Julianne gevonden heb. De meeste behandelingen/therapieën hebben een vaste termijn en zakelijke aanpak. Alles is strak ingedeeld. Bij Julianne is alles juist vrij: ze past zich aan jouw behoefte aan. Ik voelde me bij Julianne snel op mijn gemak. Ze is voor alles in en is echt bij je betrokken, wat soms bij de specialisten nog wel eens mist. Daarnaast is ze open over zichzelf en wat zij geleerd heeft. Dat geeft wederzijds vertrouwen. Ze heeft me geholpen om meer stil te staan bij wat ik wél kan, assertiever te zijn en om om te denken. Door kleine dingen aan te pakken krijg je al snel het gevoel dat het mogelijk is om iets te veranderen, ook al is de situatie zelf dat soms niet. Verder heeft ze me geholpen bij de vraag wat ik nu echt wil en belangrijk vind in het leven. Bedankt, Julianne!

Keara

Persoonlijke coaching

02.07.2020 Dat ik voor Julianne als coach zou gaan kiezen stond voor mij al vast. Wat ik precies met haar wilde gaan bespreken werd vooral gaandeweg wat duidelijker. Ik ging er redelijk open in en kwam dankzij Julianne tot besef wat ik ‘even’ anders moest doen op dit punt in mijn leven. Ze gaf me duidelijke inzichten en de nodige focus die ik nodig had, aangezien ik nogal eens van koers kan veranderen en daar achteraf niet altijd tevreden op terugkijk. Ook vandaag weer, enkele weken na mijn laatste coachingsgesprek, realiseerde ik mij dat de keuze die ik heb gemaakt om door te zetten me nu echt gaat brengen waar ik wil zijn. Lieve Julianne, hartelijk dank voor je kunde en je fijne manier van coachen. Je bent scherp, lief ,gezellig en bovenal erg goed in wat je doet.

Gina

Online, Persoonlijke coaching

06.06.2020 Laat ik maar beginnen met het zeggen dat Julianne fantastisch is! Als extraverte, overprikkelde HSP’er was ik op zoek naar een coach die mij kon helpen met het vinden van balans in mijn leven. Mede HSP’ers begrijpen geloof ik hoe overweldigend het leven kan zijn, vooral als je extreem empatisch bent. Julianne hielp me in te zien hoe ik in de verschillende lagen van mijn levensstijl rust kon pakken. Dat bleek dieper te gaan dan dat ik zelf doorhad. We hebben samen vastgeroeste denkpatronen aangepakt, en nu ik reflecteer op hoe ik voor onze ontmoeting heb geleefd kan ik bijna niet meer begrijpen hoe ik mijn oude levensstijl zo lang heb volgehouden. Hiervoor heb ik bij verschillende psychologen gelopen, maar nooit lang omdat ze vaak stoffige methodieken hanteerden die niet bij mij pasten. Bij Julianne had ik het idee dat ze compleet begreep wat ik nodig had en precies wist hoe verschillende patronen verbonden waren met elkaar. Ze luisterde echt naar MIJ, en gaf daarom ook zulk goed advies dat niet volgens het boekje verliep. Ik ben nog niet compleet klaar met mijn ontwikkeling, maar ik zie in zo’n korte tijd een enorme verbetering. Door haar weet ik waar ik op moet letten, en wat ik nodig heb om gelukkiger te worden op verschillende niveau’s (in mijzelf, hoe ik voor mijzelf moet zorgen en mijn omgeving). Julianne, ik ben super dankbaar voor jouw coaching en je bent een heel lief en bijzonder mens. Als ik 5 sterren zou kunnen geven, had je er 100 van mij ontvangen. Veel liefs!

Jolanda

Online, Persoonlijke coaching

25.05.2020 Een jaar geleden liep ik op een aantal vlakken vast en ging ik op zoek naar een coach die mij kon helpen het een en ander weer helder te krijgen. Via Google vond ik Julianne. Een mooie website met duidelijke info maakte dat ik een afspraak plande voor een intake. Dat ik op 1,5 uur rijden afstand van haar woon, maakt niet uit, want de intake en coaching kan ook via Skype. De intake voelde direct vertrouwd en ondanks dat ik tijdens de gesprekken soms flink werd geconfronteerd met mezelf keek ik steeds weer uit naar de afspraak met Julianne. Ik merkte dat het me echt wat oplevert! Met Julianne haar hulp is het mij gelukt om mijn mindset te veranderen, meer energie over te houden en op de rem te trappen wanneer dat nodig is. Nogmaals bedankt dat je me hebt geholpen mezelf weer terug te vinden! Liefs, Jolanda

male

Martijn

Persoonlijk gesprek

02.04.2020 Je hebt me extreem goed vooruit kunnen helpen in een klein uurtje tijd en dat waardeer ik enorm.

Laura

Persoonlijke coaching

22.01.2020 Ik was opzoek naar een coach voor wat meer helderheid en zekerheid te krijgen in mijn leven. Ik stoeide met nogal wat vragen en twijfels. Zo kwam ik uit bij Julianne. Wat was dat fijn, er was meteen een klik en ik voelde me meteen enorm op mijn gemak bij haar. Ze luisterde goed maar stelde ook de juiste vragen die me aan het denken zette. Dankzij Julianne zijn er een hoop dingen op zijn plaats gevallen.

Marisa

Persoonlijke coaching

03.01.2020 Ik vond het moeilijk om de stap naar een coach te zetten, want niemand kan me helpen en ik kan het zelf wel waren lang mijn gedachten. Vooral ook omdat ik tot nu toe er geen fijne ervaringen mee had. Maar het was hard nodig en ik kon het niet meer alleen. Via google vond ik Julianne en het was makkelijk om een afspraak te maken. Fijn ook dat ik snel terecht kon en niet weer ging twijfelen. Al snel drong ze tot de kern van het probleem door en voor ik het wist liet ik het ook allemaal toe. Snel merkte ik en mijn omgeving al kleine veranderingen. Ze is professioneel en toch heb je het gevoel dat je met iemand praat die je al lang kent. Dit was precies wat ik nodig had. Ze is eerlijk en geeft je fijne tools waar je iets mee kunt en staat altijd voor je klaar. Voor het eerst in lange tijd is de "tornado" in me verdwenen en voel ik me weer mezelf. De stap naar Julianne is de beste keus in lange tijd geweest. Liefs Marisa

Laura

Persoonlijke coaching

11.12.2019 Soms heb je iemand nodig die je bij de hand pakt en je begeleidt om weer dichter bij jezelf te komen! Julianne gaf mij die hand en samen hebben we vele interessante gesprekken voert over wat mijn drijfveren zijn en hoe ik mijn energie beter kan verdelen. Ik leerde keuzes te maken, omdat ik dat wil, niet omdat een ander of mijn omgeving dat van mij verwacht. Julianne is toegankelijk, vriendelijk en vooral heel enthousiast. Door haar ervaar ik weer meer rust en balans in mijn werk, studie en privéleven.. Ik kan het iedereen aanraden, niet alleen als je vast loopt, maar ook om eens echt naar jezelf te kijken en te kijken waar jij staat! Duizendmaal dank! Liefs Laura

Wendy

Persoonlijke coaching

18.11.2019 Nadat ik in het voorjaar mijn “teugels” kwijt was ging ik op zoek naar iemand die me weer op mijn juiste pad kon brengen. Loslaten en accepteren wat is, bleek al gauw aan de orde, ook genoeg “me-time” inplannen was geen overbodige luxe. Julianne heeft me een grote spiegel voorgezet en ik heb weer geleerd om het vooral bij mezelf te zoeken. Nu is de balans tussen werk en gezin weer juist en geniet ik van de kleinste dingen die op mijn pad komen. Een klankbord is iets wat niet raar is en eigenlijk wat we allemaal zo nu en dan nodig hebben, en Julianne was die van mij. Nogmaals bedankt voor t luisteren en ik kijk weer uit naar mijn volgende APK!

male

Dennis

Ondernemerscoaching

31.10.2019 Als zelfstandig ondernemer is het vaak druk. Zowel zakelijk als prive altijd alles plannen en te weinig tijd om af te schakelen. Met Julianne in contact gekomen en vrij snel maakte ze mij duidelijk, dat ik veel teveel ballen in de lucht probeerde te houden. Vaak cijferde ik mezelf weg om zowel zakelijk als prive het allemaal maar goed te doen. We zijn vrij snel zeer constructief te werk gegaan. Eenvoudige dingen als een week planning maken en vervolgens kijken of er vanaf geweken werd, rustmomenten zoeken gedurende de dag en de lat minder hoog leggen richting opdrachtgevers. Redelijk snel kreeg ik in de gaten dat ik me beter ging voelen en dat ik ook gemakkelijker dingen los kon laten. Na een maand of 9 zijn we gestopt met intensieve begeleiding. Nu spreken we nog 1 keer per kwartaal af, dit is voor mij belangrijk om een stok achter de deur te hebben en ervoor te zorgen dat ik niet in oude gewoontes verval.

Geertje

Persoonlijke coaching

14.07.2019: "Ik ben bij Julianne gekomen om wat meer rust bij mezelf te vinden en om mijn energie niveau op te krikken. Julianne wist goed en snel tot de kern van mijn probleem te komen en een uitgebreide vitaiteitsscan bevestigde deze punten. Met input vanuit deze scan heeft ze vanuit haar expertise en persoonlijkheid ontzettend geholpen door te luisteren, een spiegel voor te houden, de juiste vragen te stellen en tools te geven om flink met mezelf aan de slag te gaan. Met een lach en een traan heb ik samen met haar hard aan mezelf gewerkt wat geresulteerd heeft in beter energie niveau, ik ben liever voor mezelf, maak keuzes meer vanuit mijn hart en zet mezelf meer centraal. Julianne, bedankt dankt je mij hebt laten bloeien en groeien!"

Sanne

Persoonlijke coaching

23.06.2019: Tijdens de sessies met Julianne heb ik geleerd om me echt te verdiepen in mezelf. Mezelf op nr. 1 zetten is hierbij een heel belangrijk onderdeel geweest. Luisteren naar mijn gevoel en niet naar dat van de ander en op mezelf vertrouwen zijn hierdoor een heel stuk verbeterd. Door de vragen en “uitdagingen” die Julianne mij gaf kan ik nu negatieve gedachten beter omzetten in positieve en laat ik me niet meer meeslepen door bepaalde gevoelens die opkomen tijdens vervelende situaties. Door meer tijd en ruimte te nemen ontstaat er meer rust in mij en kan ik me ook beter focussen.

female

Esther

Persoonlijke coaching

01.09.2019: En dan komt er een moment in je leven dat je het even allemaal niet meer weet,,, julianne heeft mij met haar sessies ontzettend snel en op een zeer prettige manier laten inzien dat ik alle antwoorden bij mezelf kon vinden!! Toch had ik net even iemand nodig om daarachter te komen en soms is hulp vragen lastig maar bij julianne voelde ik me meteen op Mn gemak,,! Spontaan,, goed luisterend,,laagdrempelig,, in een taal die iedereen begrijpt,, hele prettige ervaring en echt een aanrader voor velen!! Liefs Esther

female

Mariska

Persoonlijke coaching

14.08.2019: Julianne heeft mij in laten zien dat ik het niet moet toelaten dat mijn werk mij veel stress bezorgd. Ook privé heb ik leren kijken naar hoe ik stress kan verminderen. Ik maak nu bewuster en sneller keuzes die goed zijn voor mezelf waardoor ik meer ontspannen door het leven ga.

female

I

Persoonlijke coaching

02.07.2019: Julianne is een enthousiaste coach met een open en eerlijke mening, ze weet snel de kern te raken en ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Bedankt voor de fijne coaching!

female

Aafke

Persoonlijke online coaching

29.05.2019: Ik heb anders leren denken dmv jouw inzichten en hulpmiddelen. Ook heb ik meer dingen durven te ondernemen. Jij hebt me weer wat meer energie gegeven die ik nodig had. Ik kon altijd bij jou terecht. Ik kan nu meer genieten van kleine dingen en voel me minder schuldig als ik even geen zin heb in iets. Ik laat het gebeuren. Dank je wel voor je positieve energie mooi mens!

Eline

Persoonlijke coaching

05.04.2019:Ik ben bij Julianne terecht gekomen nadat ik merkte dat ik het lastig vond om de balans te vinden tussen mijn werk, mijn (deeltijd) studie en mijn privéleven. Binnen een week kon ik bij haar terecht, dus geen lange wachttijden waar ik ook niet op zat te wachten. Tijdens de coaching hebben we deze patronen kunnen doorbreken en heb ik nu de juiste handvaten om deze te herkennen en deze zelf om te buigen. Door de coaching ben ik mijn perfectionisme als een kracht gaan zien en niet meer als een valkuil. Onderwerpen waar ik me eerst heel druk over kon maken, kan ik nu beter loslaten. Goed is goed genoeg.

female

Wanda

Persoonlijke coaching

02.04.2019: Op het moment dat ik er zelf niet helemaal uitkwam ben ik op zoek gegaan naar een coach en via google.nl kwam ik bij Julianne terecht en daar ben ik heel blij om. Julianne is een fijn mens en iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Bijzonder laagdrempelig en met een groot inlevingsvermogen. Wat voor mij ook belangrijk was was dat ze niet te zweverig was ;-) Julianne geeft goede handvaten mee en heeft een nuchtere praktrische kijk op zaken waarbij ze een goed luisterend oor heeft. Ik heb er bijzonder veel aan gehad in ieder geval en kan Julianne absoluut aanbevelen!

female

Kim

Persoonlijke online coaching

14.03.2019: Ons vorige videogesprek heeft me goed gedaan. Ik merk dat ik het soms gewoon nodig heb om even alles eruit te gooien om het vervolgens te kunnen nuanceren. En ondanks dat één van mijn doelen is om mezelf niet telkens met anderen te vergelijken, is het wel heel relax om vergelijkingsmateriaal zoals jij te hebben: iemand die me begrijpt en een beetje hetzelfde is als ik, maar dan al veeeeel stappen verder. Dat vormt een goed, maar ook realistisch voorbeeld voor mij.

female

Laura

Persoonlijke coaching

07.12.2018: Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Kracht life coach Asten. Julianne is een prettig, positief, persoon, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze kan goed luisteren en zegt rake dingen, die mij helpen om enerzijds rust te creëren en anderzijds ook meer dingen aan te kunnen pakken.

male

Roberto

Burn-out coaching

12.11.2018: Hele fijne coaching gehad van Julianne. Zoveel handvatten gekregen en er echt bovenop gekomen. Ik raad Kracht life coach aan iedereen aan. Of het nou privé of zakelijk is. Ook de manier waarop, wanneer het mij uitkomt of wanneer ik het nodig had. Met een lach of met goede raad. Dikke complimenten!

male

Marco

Gezinscoaching

18.10.2018: Wij zijn erg blij geweest met de hulp en adviezen die je ons hebt geboden. Hierdoor is de band tussen ons en onze dochter uitermate versterkt en is ons gezin weer een gezin zoals het hoort. Julianne, dank je wel voor alles. Kortom professioneel, eerlijk, een aanrader voor iedereen waarmee het even wat minder gaat. Bedankt topper.

male

Dennis

Ondernemerscoaching

08.11.2018: Je hebt de rode draad snel te pakken.

male

Jeroen

Collega coach

12.07.2018: Julianne neemt haar vak serieus en staat voor absolute kwaliteit. Ze is open en makkelijk te benaderen en is direct waar dat nodig is, om over haar enthousiasme en doorzettingsvermogen nog maar te zwijgen. We hebben meerdere, zware projecten samen met groot succes afgerond. Hierin viel het mij dan ook iedere keer op dat ze echt dat stapje verder gaat om de ander ook net dat stapje verder te laten groeien. Onze samenwerking is prettig waarin ik als professional ook de mogelijkheid krijg om mijn kennis uit te breiden.

female

L

Adviesgesprek

02.07.2018: Julianne is een pittige, spontante tante die snel de vinger op de zere plek weet te leggen en onomwonden kan vertellen waar het je aan schort. Ze houdt je een spiegel voor en laat je zelf het antwoord geven. Julianne neemt de tijd voor je. Ze luistert goed, niets is goed of fout en ze heeft mij bijgebracht dat ik "niets moet". Van wie moet je dat en waarom? Kortom loop je vast; ze geeft advies hoe het ook anders kan, maar altijd met respect. Je bent een toppertje.

female

Monique

Advies

08.05.2018: Julianne is een inspirerende coach. Dankzij haar praktische tips vond ik meer balans tussen werk en privé. Voor mij erg belangrijk, want ik werk als zelfstandig ondernemer vanuit huis. Julianne is laagdrempelig en ze neemt ook echt de tijd voor je verhaal. Eigenlijk voelde het al meteen vertrouwd. Bedankt!

female

Lidy

Online coaching

04.04.2018: Julianne is een hele fijne coach, Ik voelde me heel erg op mijn gemak omdat ze erg begripvol en menselijk is. Na de gesprekken was ik heel positief om weer met goede moed door te zetten, met waar ik mee bezig was. Dus mocht je opzoek zijn naar een coach die je helpt om je weer een duwtje in de goede richting te geven, dan moet je het bij twijfel zeker doen !

male

Mike

Persoonlijke coaching

13.02.2017: Ik zat op een dood spoor; Wat zijn mijn kwaliteiten en wat wil ik eigenlijk? Julianne heeft mij tot nieuwe inzichten geholpen door haar directe en eerlijke aanpak. Dieper na denken over mezelf en mijn toekomst. Julianne heeft mij weer op het goede spoor gezet en gezorgd dat ik zelf weer controle heb over mijn toekomst door mijn eigen richting te bepalen.

male

Bart

Persoonlijke coaching

12.02.2017: Kracht life coach heeft mij goed geholpen in een periode, waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Julianne heeft goed geluisterd en we hebben samen actief de situatie in kaart gebracht en naar oplossingen gezocht. Uiteindelijk heeft mij dit in mijn werk, maar ook in mijn privésituatie enorm geholpen.

female

Dian

Persoonlijke coaching

24.04.2017: Bedankt voor jouw tijd en ruimte, dankzij jouw coaching kon ik mijn verhaal kwijt en viel er een last van mijn schouders. Ik heb nieuwe energie en zin om er tegenaan te gaan. Bedankt voor de praktische inzichten en handvatten.

female

Marianne

Persoonlijke coaching

11.04.2017: Ik heb echt wat aan je adviezen gehad. Door je duidelijke en eerlijke kijk leerde ik snel wat ik anders kon doen en merkte ik dat het ook echt werkte.

female

Tunieze

Persoonlijke coaching

17.06.2017: Ik heb een zeer positieve ervaring met julianne. Ik liep totaal vast bij mijn nieuwe werkgever en ging erg aan mezelf twijfelen. Ik kwam hierdoor in een neerwaartse spiraal. We zijn samen aan de slag gegaan en het gaat al stukken beter ! Julianne is goed bereikbaar en neemt de tijd voor je.

Karlijn

Persoonlijke coaching

24.07.2017: Ik ben erg blij dat ik met julianne ben gaan praten, ik ben er echt een ander mens van geworden! Dit vind ik maar ook mijn familie, vriend en vrienden zien duidelijk verschil en zijn razend enthousiast. Julianne bedankt voor al je hulp, je bent een hele goeie en professionele coach!

male

Jeroen

Persoonlijke coaching

25.07.2017: Leuk en spontaan, zelf even de drempel over om hulp te vragen, wat ongetwijfeld veel mensen zullen hebben, maar je hebt er ook echt wat aan! Thnxxx

male

Rob

Persoonlijke coaching

11.08.2017: Julianne heeft een directe no nonsens aanpak die werkt. Soms heb je even een duwtje nodig om jezelf in beweging te krijgen. De manier waarop Julianne dat duwtje geeft maakt het ook gewoon leuk. Ze heeft humor, zegt de dingen zoals ze zijn en laat zich niet om de tuin leiden. Daarnaast denkt ze out of the box als het gaat om de manier waarop ze haar coaching doet waarbij jouw behoefte centraal staat.

female

Joke

Persoonlijke coaching

25.10.2017: De coaching was net wat ik nodig had. Even een andere kijk op mijn situatie, even wat structuur en tips. Maar ook werden de goede dingen benoemd, fijn om te horen. Meteen een klik en prettige gesprekken gehad!

Brigitte

Persoonlijke coaching bij angst

20.03.2018 Julianne is een coach die snel tot de kern weet te komen, iets wat de praktijkondersteuner niet echt lukte. Samen hebben we gewerkt aan mijn angst en paniekaanvallen, rust creeëren in mijn dagelijks leven en mijn doel helder krijgen wat ik nu graag zou willen, energie van krijg. Dit alles met een open blik en een goede dosis humor.

female

Biki

Persoonlijke coaching

28.02.2018 Julianne staat altijd voor je klaar en luistert echt naar je! Ze houdt je een spiegel voor en komt met goede handvatten en maakt gebruik van verschillende coachingstechnieken. Julianne laat je nadenken over jezelf en zorgt ervoor dat je je innerlijke kracht naar boven haalt!

female

Renate

Focusgesprek

19.01.2018 Over sommige gebeurtenissen in het leven heb je geen controle. Van belang is hoe je daarmee omgaat. Als je positief blijft, kun je dergelijke zaken beter verwerken. Julianne heeft me in één focusgesprek enkele handige tools aangereikt om negatieve gedachten links te laten liggen en te focussen op positieve ervaringen en gedachten. Ze heeft mij mijn verhaal laten doen, ze is een goed luisteraar, een fijne sparringpartner en weet de vinger op de zere plek te leggen. Hartelijk dank voor je luisterend oor en de tips, Julianne! Ik kan het iedereen aanbevelen die om welke reden dan ook op zoek is naar focus in het leven!

male

Edwin

Focusgesprek

08.01.2018 Enorm prettig en open gesprek gehad via Skype met Julianne. Ze is echt geïnteresseerd en weet snel te schakelen tussen praktische tips, sterke coachvragen en luchtige bijzaken. Alles met een gedoseerde hoeveelheid humor, waardoor de beschikbare tijd voorbij vloog. Empatisch en doortastend...ik raad haar graag aan! Dankjewel Julianne !

female

Femke

Focusgesprek

02.01.2018 Julianne in een paar woorden: warm, ondernemend, vernieuwend en inspirerend!

female

Jennifer

Mail coaching

22.12.2017 Heel erg bedankt voor jouw advies en rapport, het is fijn om bevestiging te krijgen van datgene waarvan je eigenlijk wel weet dat het niet goed gaat, maar je er niet aan wilt.

female

Viola

Focusgesprek

13.12.2017 Julianne is een vriendelijke, gedreven, no-nonsense coach. Ik had een aantal vragen mbt mijn eigen bedrijf en Julianne pakte direct door: wat wil je bereiken, wat doe je daarvoor en kan dat ook anders? Samen zijn we dit gaan uitwerken en binnen korte tijd had ik een aantal zaken teruggekoppeld gekregen waarmee ik effectief en direct aan de slag kon. Heerlijk, het gaf me energie!

female

Karin

Mailcoaching

15.11.2017: Het gaf mij in ieder geval wel hoop en erkenning dat je mijn verhaal wilde lezen en dat je jezelf erin herkende. Gevoel van dat je mijn gevoel/stress meteen begreep (ook al was het via mail), zonder dat ik het heel erg hoefde uit te leggen. Dat zorgde voor net dat laatste stukje inzicht in mijzelf, dat ik ook voor mijzelf mag zorgen :-)

female

Renata

Persoonlijke coaching

05.12.2017 Ik ben blij dat ik bij jou mezelf mag zijn, mijn gevoelens mag leren begrijpen. Ik hoef niet meer bang te zijn om uit te spreken wat ik voel of om anderen mensen te kwetsen. Jij hebt mij laten zien dat ik mezelf mag zijn, dat ik gelukkig mag zijn en niet bang hoef te zijn voor wat mensen over mij zeggen.

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp