Ervaringen

Wat zeggen anderen over Kracht life coach?

Ik coach met hart en ziel en zet graag niet 1, maar 100 extra stappen voor jou. Persoonlijke, effectieve en passende coaching is belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Dat bied Kracht life coach Julianne dan ook.

Lees hier wat mensen die je voor gingen over mijn coaching zeggen.*

Lees hier het succesverhaal van Karlijn

Lees hier het succesverhaal van Brigitte

*Ik heb respect voor ieders privacy, wanneer iemand naam/ plaats niet op de website wil, plaats ik alleen letters.

Eline (Persoonlijke coaching, Deurne 05-04-2019)

Ik ben bij Julianne terecht gekomen nadat ik merkte dat ik het lastig vond om de balans te vinden tussen mijn werk, mijn (deeltijd) studie en mijn privéleven. Binnen een week kon ik bij haar terecht, dus geen lange wachttijden waar ik ook niet op zat te wachten. Tijdens de coaching hebben we deze patronen kunnen doorbreken en heb ik nu de juiste handvaten om deze te herkennen en deze zelf om te buigen. Door de coaching ben ik mijn perfectionisme als een kracht gaan zien en niet meer als een valkuil. Onderwerpen waar ik me eerst heel druk over kon maken, kan ik nu beter loslaten. Goed is goed genoeg.

Wanda (Persoonlijke coaching, Helmond 02-04-2019)

Op het moment dat ik er zelf niet helemaal uitkwam ben ik op zoek gegaan naar een coach en via google.nl kwam ik bij Julianne terecht en daar ben ik heel blij om. Julianne is een fijn mens en iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Bijzonder laagdrempelig en met een groot inlevingsvermogen. Wat voor mij ook belangrijk was was dat ze niet te zweverig was ;-) Julianne geeft goede handvaten mee en heeft een nuchtere praktrische kijk op zaken waarbij ze een goed luisterend oor heeft. Ik heb er bijzonder veel aan gehad in ieder geval en kan Julianne absoluut aanbevelen!

Kim (Persoonlijke coaching, online, Oss 14-03-2019)

Ons vorige videogesprek heeft me goed gedaan. Ik merk dat ik het soms gewoon nodig heb om even alles eruit te gooien om het vervolgens te kunnen nuanceren. En ondanks dat één van mijn doelen is om mezelf niet telkens met anderen te vergelijken, is het wel heel relax om vergelijkingsmateriaal zoals jij te hebben: iemand die me begrijpt en een beetje hetzelfde is als ik, maar dan al veeeeel stappen verder. Dat vormt een goed, maar ook realistisch voorbeeld voor mij.

Laura (Persoonlijke coaching, 07-12-2018)

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Kracht life coach Asten. Julianne is een prettig, positief, persoon, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze kan goed luisteren en zegt rake dingen, die mij helpen om enerzijds rust te creëren en anderzijds ook meer dingen aan te kunnen pakken.

Roberto (Burn-out coaching, 12-11-2018)

Hele fijne coaching gehad van Julianne. Zoveel handvatten gekregen en er echt bovenop gekomen. Ik raad Kracht life coach aan iedereen aan. Of het nou privé of zakelijk is. Ook de manier waarop, wanneer het mij uitkomt of wanneer ik het nodig had. Met een lach of met goede raad. Dikke complimenten!

Marco (Gezinscoaching, 18-10-2018)

Wij zijn erg blij geweest met de hulp en adviezen die je ons hebt geboden. Hierdoor is de band tussen ons en onze dochter uitermate versterkt en is ons gezin weer een gezin zoals het hoort. Julianne, dank je wel voor alles. Kortom professioneel, eerlijk, een aanrader voor iedereen waarmee het even wat minder gaat. Bedankt topper.

D (Persoonlijke coaching, ondernemer, 08-11-2018)

Je hebt de rode draad snel te pakken.

Jeroen (Breda, samen gecoacht, 12-07-2018)

Julianne neemt haar vak serieus en staat voor absolute kwaliteit. Ze is open en makkelijk te benaderen en is direct waar dat nodig is, om over haar enthousiasme en doorzettingsvermogen nog maar te zwijgen. We hebben meerdere, zware projecten samen met groot succes afgerond. Hierin viel het mij dan ook iedere keer op dat ze echt dat stapje verder gaat om de ander ook net dat stapje verder te laten groeien. Onze samenwerking is prettig waarin ik als professional ook de mogelijkheid krijg om mijn kennis uit te breiden.

L (Persoonlijke coaching/ advies, Helmond 02-07-2018)

Julianne is een pittige, spontante tante die snel de vinger op de zere plek weet te leggen en onomwonden kan vertellen waar het je aan schort. Ze houdt je een spiegel voor en laat je zelf het antwoord geven. Julianne neemt de tijd voor je. Ze luistert goed, niets is goed of fout en ze heeft mij bijgebracht dat ik "niets moet". Van wie moet je dat en waarom? Kortom loop je vast; ze geeft advies hoe het ook anders kan, maar altijd met respect. Je bent een toppertje.

Monique (Advies, Asten, 08-05-2018)

Julianne is een inspirerende coach. Dankzij haar praktische tips vond ik meer balans tussen werk en privé. Voor mij erg belangrijk, want ik werk als zelfstandig ondernemer vanuit huis. Julianne is laagdrempelig en ze neemt ook echt de tijd voor je verhaal. Eigenlijk voelde het al meteen vertrouwd. Bedankt!

Lidy (Online coaching, Rotterdam, 04-04-2018)

Julianne is een hele fijne coach, Ik voelde me heel erg op mijn gemak omdat ze erg begripvol en menselijk is. Na de gesprekken was ik heel positief om weer met goede moed door te zetten, met waar ik mee bezig was. Dus mocht je opzoek zijn naar een coach die je helpt om je weer een duwtje in de goede richting te geven, dan moet je het bij twijfel zeker doen !

Mike (Deurne, 13-02-2017)

Ik zat op een dood spoor; Wat zijn mijn kwaliteiten en wat wil ik eigenlijk? Julianne heeft mij tot nieuwe inzichten geholpen door haar directe en eerlijke aanpak. Dieper na denken over mezelf en mijn toekomst. Julianne heeft mij weer op het goede spoor gezet en gezorgd dat ik zelf weer controle heb over mijn toekomst door mijn eigen richting te bepalen.

B (Eindhoven, 12-02-2017)

Kracht life coach heeft mij goed geholpen in een periode, waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Julianne heeft goed geluisterd en we hebben samen actief de situatie in kaart gebracht en naar oplossingen gezocht. Uiteindelijk heeft mij dit in mijn werk, maar ook in mijn privésituatie enorm geholpen.

Dian (Asten, 24-04-2017)

Bedankt voor jouw tijd en ruimte, dankzij jouw coaching kon ik mijn verhaal kwijt en viel er een last van mijn schouders. Ik heb nieuwe energie en zin om er tegenaan te gaan. Bedankt voor de praktische inzichten en handvatten.

Marianne (Helmond, 11-04-2017)

Ik heb echt wat aan je adviezen gehad. Door je duidelijke en eerlijke kijk leerde ik snel wat ik anders kon doen en merkte ik dat het ook echt werkte.

Tunieze (Venlo, 17-06-2017)

Ik heb een zeer positieve ervaring met julianne. Ik liep totaal vast bij mijn nieuwe werkgever en ging erg aan mezelf twijfelen. Ik kwam hierdoor in een neerwaartse spiraal. We zijn samen aan de slag gegaan en het gaat al stukken beter ! Julianne is goed bereikbaar en neemt de tijd voor je.

Karlijn (Asten, 24-07-2017)

Ik ben erg blij dat ik met julianne ben gaan praten, ik ben er echt een ander mens van geworden! Dit vind ik maar ook mijn familie, vriend en vrienden zien duidelijk verschil en zijn razend enthousiast. Julianne bedankt voor al je hulp, je bent een hele goeie en professionele coach!

Jeroen (Asten 25-07-2017)

Leuk en spontaan, zelf even de drempel over om hulp te vragen, wat ongetwijfeld veel mensen zullen hebben, maar je hebt er ook echt wat aan! Thnxxx

Rob (Leiden, 11-08-2017)

Julianne heeft een directe no nonsens aanpak die werkt. Soms heb je even een duwtje nodig om jezelf in beweging te krijgen. De manier waarop Julianne dat duwtje geeft maakt het ook gewoon leuk. Ze heeft humor, zegt de dingen zoals ze zijn en laat zich niet om de tuin leiden. Daarnaast denkt ze out of the box als het gaat om de manier waarop ze haar coaching doet waarbij jouw behoefte centraal staat.

J (Asten, 25-10-2017)

De coaching was net wat ik nodig had. Even een andere kijk op mijn situatie, even wat structuur en tips. Maar ook werden de goede dingen benoemd, fijn om te horen. Meteen een klik en prettige gesprekken gehad!

Karin (Mail coaching, 15-11-2017)

Het gaf mij in ieder geval wel hoop en erkenning dat je mijn verhaal wilde lezen en dat je jezelf erin herkende. Gevoel van dat je mijn gevoel/stress meteen begreep (ook al was het via mail), zonder dat ik het heel erg hoefde uit te leggen. Dat zorgde voor net dat laatste stukje inzicht in mijzelf, dat ik ook voor mijzelf mag zorgen :-)

Renata (Someren, 05-12-2017)

Ik ben blij dat ik bij jou mezelf mag zijn, mijn gevoelens mag leren begrijpen. Ik hoef niet meer bang te zijn om uit te spreken wat ik voel of om anderen mensen te kwetsen. Jij hebt mij laten zien dat ik mezelf mag zijn, dat ik gelukkig mag zijn en niet bang hoef te zijn voor wat mensen over mij zeggen.

Viola (Terneuzen, 13-12-2017)

Julianne is een vriendelijke, gedreven, no-nonsense coach. Ik had een aantal vragen mbt mijn eigen bedrijf en Julianne pakte direct door: wat wil je bereiken, wat doe je daarvoor en kan dat ook anders? Samen zijn we dit gaan uitwerken en binnen korte tijd had ik een aantal zaken teruggekoppeld gekregen waarmee ik effectief en direct aan de slag kon. Heerlijk, het gaf me energie!

Jennifer (Mail coaching, Stresstest-tips&advies- 22-12-2017)

Heel erg bedankt voor jouw advies en rapport, het is fijn om bevestiging te krijgen van datgene waarvan je eigenlijk wel weet dat het niet goed gaat, maar je er niet aan wilt.

Femke (Helmond, 02-01-2018)

Julianne in een paar woorden: warm, ondernemend, vernieuwend en inspirerend!

Edwin (Kr8!focusgesprek, Breda, 08-01-2018)

Enorm prettig en open gesprek gehad via Skype met Julianne. Ze is echt geïnteresseerd en weet snel te schakelen tussen praktische tips, sterke coachvragen en luchtige bijzaken. Alles met een gedoseerde hoeveelheid humor, waardoor de beschikbare tijd voorbij vloog. Empatisch en doortastend...ik raad haar graag aan! Dankjewel Julianne !

Renate (Kr8!Focusgesprek, Neerpelt, 19-01-2018)

Over sommige gebeurtenissen in het leven heb je geen controle. Van belang is hoe je daarmee omgaat. Als je positief blijft, kun je dergelijke zaken beter verwerken. Julianne heeft me in één focusgesprek enkele handige tools aangereikt om negatieve gedachten links te laten liggen en te focussen op positieve ervaringen en gedachten. Ze heeft mij mijn verhaal laten doen, ze is een goed luisteraar, een fijne sparringpartner en weet de vinger op de zere plek te leggen. Hartelijk dank voor je luisterend oor en de tips, Julianne! Ik kan het iedereen aanbevelen die om welke reden dan ook op zoek is naar focus in het leven!

Biki (Persoonlijke coaching, Eindhoven, 28-02-2018)

Julianne staat altijd voor je klaar en luistert echt naar je! Ze houdt je een spiegel voor en komt met goede handvatten en maakt gebruik van verschillende coachingstechnieken. Julianne laat je nadenken over jezelf en zorgt ervoor dat je je innerlijke kracht naar boven haalt!

Brigitte (Persoonlijke coaching bij angst, Eindhoven, 20-03-2018)

Julianne is een coach die snel tot de kern weet te komen, iets wat de praktijkondersteuner niet echt lukte. Samen hebben we gewerkt aan mijn angst en paniekaanvallen, rust creeëren in mijn dagelijks leven en mijn doel helder krijgen wat ik nu graag zou willen, energie van krijg. Dit alles met een open blik en een goede dosis humor.

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

22 maart 2019

Vertragen rust stress

Hoe pak ik rust? – Vertragen, 9 tips

Er wordt veel over gezegd, geschreven, gedacht en, in mijn ogen, nog te weinig mee gedaan: Rust pakken en vertragen. Want hoe doe je dat…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!