Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Wendy

Persoonlijke coaching

18.11.2019 Nadat ik in het voorjaar mijn “teugels” kwijt was ging ik op zoek naar iemand die me weer op mijn juiste pad kon brengen. Loslaten en accepteren wat is, bleek al gauw aan de orde, ook genoeg “me-time” inplannen was geen overbodige luxe. Julianne heeft me een grote spiegel voorgezet en ik heb weer geleerd om het vooral bij mezelf te zoeken. Nu is de balans tussen werk en gezin weer juist en geniet ik van de kleinste dingen die op mijn pad komen. Een klankbord is iets wat niet raar is en eigenlijk wat we allemaal zo nu en dan nodig hebben, en Julianne was die van mij. Nogmaals bedankt voor t luisteren en ik kijk weer uit naar mijn volgende APK!

male

Dennis

Ondernemerscoaching

31.10.2019 Als zelfstandig ondernemer is het vaak druk. Zowel zakelijk als prive altijd alles plannen en te weinig tijd om af te schakelen. Met Julianne in contact gekomen en vrij snel maakte ze mij duidelijk, dat ik veel teveel ballen in de lucht probeerde te houden. Vaak cijferde ik mezelf weg om zowel zakelijk als prive het allemaal maar goed te doen. We zijn vrij snel zeer constructief te werk gegaan. Eenvoudige dingen als een week planning maken en vervolgens kijken of er vanaf geweken werd, rustmomenten zoeken gedurende de dag en de lat minder hoog leggen richting opdrachtgevers. Redelijk snel kreeg ik in de gaten dat ik me beter ging voelen en dat ik ook gemakkelijker dingen los kon laten. Na een maand of 9 zijn we gestopt met intensieve begeleiding. Nu spreken we nog 1 keer per kwartaal af, dit is voor mij belangrijk om een stok achter de deur te hebben en ervoor te zorgen dat ik niet in oude gewoontes verval.

Geertje

Persoonlijke coaching

14.07.2019: "Ik ben bij Julianne gekomen om wat meer rust bij mezelf te vinden en om mijn energie niveau op te krikken. Julianne wist goed en snel tot de kern van mijn probleem te komen en een uitgebreide vitaiteitsscan bevestigde deze punten. Met input vanuit deze scan heeft ze vanuit haar expertise en persoonlijkheid ontzettend geholpen door te luisteren, een spiegel voor te houden, de juiste vragen te stellen en tools te geven om flink met mezelf aan de slag te gaan. Met een lach en een traan heb ik samen met haar hard aan mezelf gewerkt wat geresulteerd heeft in beter energie niveau, ik ben liever voor mezelf, maak keuzes meer vanuit mijn hart en zet mezelf meer centraal. Julianne, bedankt dankt je mij hebt laten bloeien en groeien!"

Sanne

Persoonlijke coaching

23.06.2019: Tijdens de sessies met Julianne heb ik geleerd om me echt te verdiepen in mezelf. Mezelf op nr. 1 zetten is hierbij een heel belangrijk onderdeel geweest. Luisteren naar mijn gevoel en niet naar dat van de ander en op mezelf vertrouwen zijn hierdoor een heel stuk verbeterd. Door de vragen en “uitdagingen” die Julianne mij gaf kan ik nu negatieve gedachten beter omzetten in positieve en laat ik me niet meer meeslepen door bepaalde gevoelens die opkomen tijdens vervelende situaties. Door meer tijd en ruimte te nemen ontstaat er meer rust in mij en kan ik me ook beter focussen.

female

Esther

Persoonlijke coaching

01.09.2019: En dan komt er een moment in je leven dat je het even allemaal niet meer weet,,, julianne heeft mij met haar sessies ontzettend snel en op een zeer prettige manier laten inzien dat ik alle antwoorden bij mezelf kon vinden!! Toch had ik net even iemand nodig om daarachter te komen en soms is hulp vragen lastig maar bij julianne voelde ik me meteen op Mn gemak,,! Spontaan,, goed luisterend,,laagdrempelig,, in een taal die iedereen begrijpt,, hele prettige ervaring en echt een aanrader voor velen!! Liefs Esther

female

Mariska

Persoonlijke coaching

14.08.2019: Julianne heeft mij in laten zien dat ik het niet moet toelaten dat mijn werk mij veel stress bezorgd. Ook privé heb ik leren kijken naar hoe ik stress kan verminderen. Ik maak nu bewuster en sneller keuzes die goed zijn voor mezelf waardoor ik meer ontspannen door het leven ga.

female

I

Persoonlijke coaching

02.07.2019: Julianne is een enthousiaste coach met een open en eerlijke mening, ze weet snel de kern te raken en ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Bedankt voor de fijne coaching!

Aafke

Persoonlijke online coaching

29.05.2019: Ik heb anders leren denken dmv jouw inzichten en hulpmiddelen. Ook heb ik meer dingen durven te ondernemen. Jij hebt me weer wat meer energie gegeven die ik nodig had. Ik kon altijd bij jou terecht. Ik kan nu meer genieten van kleine dingen en voel me minder schuldig als ik even geen zin heb in iets. Ik laat het gebeuren. Dank je wel voor je positieve energie mooi mens!

Eline

Persoonlijke coaching

05.04.2019:Ik ben bij Julianne terecht gekomen nadat ik merkte dat ik het lastig vond om de balans te vinden tussen mijn werk, mijn (deeltijd) studie en mijn privéleven. Binnen een week kon ik bij haar terecht, dus geen lange wachttijden waar ik ook niet op zat te wachten. Tijdens de coaching hebben we deze patronen kunnen doorbreken en heb ik nu de juiste handvaten om deze te herkennen en deze zelf om te buigen. Door de coaching ben ik mijn perfectionisme als een kracht gaan zien en niet meer als een valkuil. Onderwerpen waar ik me eerst heel druk over kon maken, kan ik nu beter loslaten. Goed is goed genoeg.

female

Wanda

Persoonlijke coaching

02.04.2019: Op het moment dat ik er zelf niet helemaal uitkwam ben ik op zoek gegaan naar een coach en via google.nl kwam ik bij Julianne terecht en daar ben ik heel blij om. Julianne is een fijn mens en iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Bijzonder laagdrempelig en met een groot inlevingsvermogen. Wat voor mij ook belangrijk was was dat ze niet te zweverig was ;-) Julianne geeft goede handvaten mee en heeft een nuchtere praktrische kijk op zaken waarbij ze een goed luisterend oor heeft. Ik heb er bijzonder veel aan gehad in ieder geval en kan Julianne absoluut aanbevelen!

female

Kim

Persoonlijke online coaching

14.03.2019: Ons vorige videogesprek heeft me goed gedaan. Ik merk dat ik het soms gewoon nodig heb om even alles eruit te gooien om het vervolgens te kunnen nuanceren. En ondanks dat één van mijn doelen is om mezelf niet telkens met anderen te vergelijken, is het wel heel relax om vergelijkingsmateriaal zoals jij te hebben: iemand die me begrijpt en een beetje hetzelfde is als ik, maar dan al veeeeel stappen verder. Dat vormt een goed, maar ook realistisch voorbeeld voor mij.

female

Laura

Persoonlijke coaching

07.12.2018: Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Kracht life coach Asten. Julianne is een prettig, positief, persoon, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze kan goed luisteren en zegt rake dingen, die mij helpen om enerzijds rust te creëren en anderzijds ook meer dingen aan te kunnen pakken.

male

Roberto

Burn-out coaching

12.11.2018: Hele fijne coaching gehad van Julianne. Zoveel handvatten gekregen en er echt bovenop gekomen. Ik raad Kracht life coach aan iedereen aan. Of het nou privé of zakelijk is. Ook de manier waarop, wanneer het mij uitkomt of wanneer ik het nodig had. Met een lach of met goede raad. Dikke complimenten!

male

Marco

Gezinscoaching

18.10.2018: Wij zijn erg blij geweest met de hulp en adviezen die je ons hebt geboden. Hierdoor is de band tussen ons en onze dochter uitermate versterkt en is ons gezin weer een gezin zoals het hoort. Julianne, dank je wel voor alles. Kortom professioneel, eerlijk, een aanrader voor iedereen waarmee het even wat minder gaat. Bedankt topper.

male

D

Ondernemerscoaching

08.11.2018: Je hebt de rode draad snel te pakken.

male

Jeroen

Collega coach

12.07.2018: Julianne neemt haar vak serieus en staat voor absolute kwaliteit. Ze is open en makkelijk te benaderen en is direct waar dat nodig is, om over haar enthousiasme en doorzettingsvermogen nog maar te zwijgen. We hebben meerdere, zware projecten samen met groot succes afgerond. Hierin viel het mij dan ook iedere keer op dat ze echt dat stapje verder gaat om de ander ook net dat stapje verder te laten groeien. Onze samenwerking is prettig waarin ik als professional ook de mogelijkheid krijg om mijn kennis uit te breiden.

female

L

Adviesgesprek

02.07.2018: Julianne is een pittige, spontante tante die snel de vinger op de zere plek weet te leggen en onomwonden kan vertellen waar het je aan schort. Ze houdt je een spiegel voor en laat je zelf het antwoord geven. Julianne neemt de tijd voor je. Ze luistert goed, niets is goed of fout en ze heeft mij bijgebracht dat ik "niets moet". Van wie moet je dat en waarom? Kortom loop je vast; ze geeft advies hoe het ook anders kan, maar altijd met respect. Je bent een toppertje.

female

Monique

Advies

08.05.2018: Julianne is een inspirerende coach. Dankzij haar praktische tips vond ik meer balans tussen werk en privé. Voor mij erg belangrijk, want ik werk als zelfstandig ondernemer vanuit huis. Julianne is laagdrempelig en ze neemt ook echt de tijd voor je verhaal. Eigenlijk voelde het al meteen vertrouwd. Bedankt!

female

Lidy

Online coaching

04.04.2018: Julianne is een hele fijne coach, Ik voelde me heel erg op mijn gemak omdat ze erg begripvol en menselijk is. Na de gesprekken was ik heel positief om weer met goede moed door te zetten, met waar ik mee bezig was. Dus mocht je opzoek zijn naar een coach die je helpt om je weer een duwtje in de goede richting te geven, dan moet je het bij twijfel zeker doen !

male

Mike

Persoonlijke coaching

13.02.2017: Ik zat op een dood spoor; Wat zijn mijn kwaliteiten en wat wil ik eigenlijk? Julianne heeft mij tot nieuwe inzichten geholpen door haar directe en eerlijke aanpak. Dieper na denken over mezelf en mijn toekomst. Julianne heeft mij weer op het goede spoor gezet en gezorgd dat ik zelf weer controle heb over mijn toekomst door mijn eigen richting te bepalen.

male

Bart

Persoonlijke coaching

12.02.2017: Kracht life coach heeft mij goed geholpen in een periode, waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Julianne heeft goed geluisterd en we hebben samen actief de situatie in kaart gebracht en naar oplossingen gezocht. Uiteindelijk heeft mij dit in mijn werk, maar ook in mijn privésituatie enorm geholpen.

female

Dian

Persoonlijke coaching

24.04.2017: Bedankt voor jouw tijd en ruimte, dankzij jouw coaching kon ik mijn verhaal kwijt en viel er een last van mijn schouders. Ik heb nieuwe energie en zin om er tegenaan te gaan. Bedankt voor de praktische inzichten en handvatten.

female

Marianne

Persoonlijke coaching

11.04.2017: Ik heb echt wat aan je adviezen gehad. Door je duidelijke en eerlijke kijk leerde ik snel wat ik anders kon doen en merkte ik dat het ook echt werkte.

female

Tunieze

Persoonlijke coaching

17.06.2017: Ik heb een zeer positieve ervaring met julianne. Ik liep totaal vast bij mijn nieuwe werkgever en ging erg aan mezelf twijfelen. Ik kwam hierdoor in een neerwaartse spiraal. We zijn samen aan de slag gegaan en het gaat al stukken beter ! Julianne is goed bereikbaar en neemt de tijd voor je.

Karlijn

Persoonlijke coaching

24.07.2017: Ik ben erg blij dat ik met julianne ben gaan praten, ik ben er echt een ander mens van geworden! Dit vind ik maar ook mijn familie, vriend en vrienden zien duidelijk verschil en zijn razend enthousiast. Julianne bedankt voor al je hulp, je bent een hele goeie en professionele coach!

male

Jeroen

Persoonlijke coaching

25.07.2017: Leuk en spontaan, zelf even de drempel over om hulp te vragen, wat ongetwijfeld veel mensen zullen hebben, maar je hebt er ook echt wat aan! Thnxxx

male

Rob

Persoonlijke coaching

11.08.2017: Julianne heeft een directe no nonsens aanpak die werkt. Soms heb je even een duwtje nodig om jezelf in beweging te krijgen. De manier waarop Julianne dat duwtje geeft maakt het ook gewoon leuk. Ze heeft humor, zegt de dingen zoals ze zijn en laat zich niet om de tuin leiden. Daarnaast denkt ze out of the box als het gaat om de manier waarop ze haar coaching doet waarbij jouw behoefte centraal staat.

female

Joke

Persoonlijke coaching

25.10.2017: De coaching was net wat ik nodig had. Even een andere kijk op mijn situatie, even wat structuur en tips. Maar ook werden de goede dingen benoemd, fijn om te horen. Meteen een klik en prettige gesprekken gehad!

Brigitte

Persoonlijke coaching bij angst

20.03.2018 Julianne is een coach die snel tot de kern weet te komen, iets wat de praktijkondersteuner niet echt lukte. Samen hebben we gewerkt aan mijn angst en paniekaanvallen, rust creeëren in mijn dagelijks leven en mijn doel helder krijgen wat ik nu graag zou willen, energie van krijg. Dit alles met een open blik en een goede dosis humor.

female

Biki

Persoonlijke coaching

28.02.2018 Julianne staat altijd voor je klaar en luistert echt naar je! Ze houdt je een spiegel voor en komt met goede handvatten en maakt gebruik van verschillende coachingstechnieken. Julianne laat je nadenken over jezelf en zorgt ervoor dat je je innerlijke kracht naar boven haalt!

female

Renate

Focusgesprek

19.01.2018 Over sommige gebeurtenissen in het leven heb je geen controle. Van belang is hoe je daarmee omgaat. Als je positief blijft, kun je dergelijke zaken beter verwerken. Julianne heeft me in één focusgesprek enkele handige tools aangereikt om negatieve gedachten links te laten liggen en te focussen op positieve ervaringen en gedachten. Ze heeft mij mijn verhaal laten doen, ze is een goed luisteraar, een fijne sparringpartner en weet de vinger op de zere plek te leggen. Hartelijk dank voor je luisterend oor en de tips, Julianne! Ik kan het iedereen aanbevelen die om welke reden dan ook op zoek is naar focus in het leven!

male

Edwin

Focusgesprek

08.01.2018 Enorm prettig en open gesprek gehad via Skype met Julianne. Ze is echt geïnteresseerd en weet snel te schakelen tussen praktische tips, sterke coachvragen en luchtige bijzaken. Alles met een gedoseerde hoeveelheid humor, waardoor de beschikbare tijd voorbij vloog. Empatisch en doortastend...ik raad haar graag aan! Dankjewel Julianne !

female

Femke

Focusgesprek

02.01.2018 Julianne in een paar woorden: warm, ondernemend, vernieuwend en inspirerend!

female

Jennifer

Mail coaching

22.12.2017 Heel erg bedankt voor jouw advies en rapport, het is fijn om bevestiging te krijgen van datgene waarvan je eigenlijk wel weet dat het niet goed gaat, maar je er niet aan wilt.

female

Viola

Focusgesprek

13.12.2017 Julianne is een vriendelijke, gedreven, no-nonsense coach. Ik had een aantal vragen mbt mijn eigen bedrijf en Julianne pakte direct door: wat wil je bereiken, wat doe je daarvoor en kan dat ook anders? Samen zijn we dit gaan uitwerken en binnen korte tijd had ik een aantal zaken teruggekoppeld gekregen waarmee ik effectief en direct aan de slag kon. Heerlijk, het gaf me energie!

female

Karin

Mailcoaching

15.11.2017: Het gaf mij in ieder geval wel hoop en erkenning dat je mijn verhaal wilde lezen en dat je jezelf erin herkende. Gevoel van dat je mijn gevoel/stress meteen begreep (ook al was het via mail), zonder dat ik het heel erg hoefde uit te leggen. Dat zorgde voor net dat laatste stukje inzicht in mijzelf, dat ik ook voor mijzelf mag zorgen :-)

female

Renata

Mail coaching

05.12.2017 Ik ben blij dat ik bij jou mezelf mag zijn, mijn gevoelens mag leren begrijpen. Ik hoef niet meer bang te zijn om uit te spreken wat ik voel of om anderen mensen te kwetsen. Jij hebt mij laten zien dat ik mezelf mag zijn, dat ik gelukkig mag zijn en niet bang hoef te zijn voor wat mensen over mij zeggen.

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp