Diensten

Kracht life coach biedt verschillende diensten omdat ieder persoon en bedrijf uniek is. Op een positieve en gerichte manier gaan we samen aan de slag. Mijn werkwijze is duidelijk, geeft inzicht, handvatten en met snel resultaat.

Stop met denken “Zal ik dat nu wel doen?” of “Ach het gaat wel weer over.” Kies voor jezelf en ga doen wat jij leuk vindt op een manier die bij je past. Het leven is te kort om te twijfelen, grijp wat je bezighoudt, ga ermee aan de slag, ik help je.

Waarom kiezen voor Kracht life coach?

Ik, Julianne, ben een professionele gesprekspartner met een unieke aanpak. Ieder mens is uniek, mijn werkwijze ook. Ik ben oprecht gedreven om jou vooruit te helpen. Eerlijk en doortastend en ook met een beetje humor! Geen geleur maar praktische adviezen waar je snel verder mee komt.

Lees meer

Er zijn veel verschillende coachvragen (privé en professioneel) waarbij coaching helpt. Twijfel je of ik je kan helpen? Stuur me gewoon even een berichtje of bel.

Of wil je graag een focusgesprek om direct de richting te bepalen die jij op wil en handvatten hiervoor te krijgen? Meteen praktische actie en inzicht in wat je wél kunt doen.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Hulp van mij kan op allerlei manieren. Online en face to face.

Waar?

Kracht life coach is flexibel. Ik heb mijn coachruimte in Asten (Ommelsveld 23) maar ik kan ook op locatie komen. Wat ook fijn is is om buiten een sessie te doen. Denk aan een walk en talk. Hierbij gaan we lekker naar buiten. Dit kan helpen om jezelf meer open te stellen en je zit niet zo “gedwongen in een ruimte”.

Stel je eens voor

Hoe het zou zijn als je kan doen wat je leuk vindt, elke dag. Wat zou je dan doen? Ik zie mensen vaak ontevreden en zonder echte glimlach op hun gezichten binnenkomen of rondlopen. Dat is jammer want je hebt maar één leven, het zou toch leuk zijn als je lekker in je vel zit en met zelfvertrouwen er doorheen fietst?

Na een gesprek of coaching met mij lachen ze weer, opgelucht en vrolijk de deur uit en hebben ze zin om dingen aan te pakken. Yes! Dan heb je weer plezier in het leven en in je werk.

Lees hier het verhaal van Karlijn

Wil jij

  • Zaken waar je tegenaan loopt nu echt aanpakken?
  • Af van hoofdpijn, nekklachten en andere stress gerelateerde klachten?
  • Werken aan passies, ambities en plannen?
  • Jezelf enthousiast en actief voelen?
  • Niet meer in valkuilen vallen?
  • Meer zelfvertrouwen en daardoor aantrekkelijk en succesvol zijn?
  • Je verhaal kwijt, frisse inzichten, kwaliteiten ontdekken en inzetten?

Ja! Geef mij de oplossing!

Contact via WhatsApp
Contact opnemen

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Marisa

03.01.2020 Ik vond het moeilijk om de stap naar een coach te zetten, want niemand kan me helpen en ik kan het zelf wel waren lang mijn gedachten. Vooral ook omdat ik tot nu toe er geen fijne ervaringen mee had. Maar het was hard nodig en ik kon het niet meer alleen. Via google vond ik Julianne en het was makkelijk om een afspraak te maken. Fijn ook dat ik snel terecht kon en niet weer ging twijfelen. Al snel drong ze tot de kern van het probleem door en voor ik het wist liet ik het ook allemaal toe. Snel merkte ik en mijn omgeving al kleine veranderingen. Ze is professioneel en toch heb je het gevoel dat je met iemand praat die je al lang kent. Dit was precies wat ik nodig had. Ze is eerlijk en geeft je fijne tools waar je iets mee kunt en staat altijd voor je klaar. Voor het eerst in lange tijd is de "tornado" in me verdwenen en voel ik me weer mezelf. De stap naar Julianne is de beste keus in lange tijd geweest. Liefs Marisa

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp