Diensten

Kracht life coach biedt verschillende diensten omdat het een niet zonder het ander kan. Je wilt een uitdaging aan gaan, dan is het belangrijk dat je er over praat (counseling) vertelt wat je bezighoudt en daarna samen met mij aan de slag gaat (coaching). Je krijgt daar tips en advies bij zodat je verder komt.

Stop met denken “Zal ik dat nu wel doen?” of “Ach het gaat wel weer over.” Kies voor jezelf en ga doen wat jij leuk vindt op een manier die bij je past. Het leven is te kort om te twijfelen, grijp wat je bezighoudt, ga ermee aan de slag, ga genieten, ik help je.

Waarom kiezen voor Kracht life coach?

Ik, Julianne, ben een professionele gesprekspartner met een unieke aanpak. Ieder mens is uniek, mijn werkwijze ook. Ik ben oprecht gedreven om jou vooruit te helpen. Eerlijk en doortastend en ook met een beetje humor! Geen geleur maar praktische adviezen waar je snel verder mee komt.

Bekijk de 12 zekerheden die Kracht life coach biedt ook zeker even!

Lees meer over “Waarom kiezen voor Kracht life coach”

Er zijn veel verschillende coachvragen (privé en professioneel) waarbij ik je graag help. Twijfel je of ik je kan helpen? Stuur me gewoon even een berichtje of bel me.

Loop je al een tijdje rond met bepaalde dingen? een open gesprek is dan bijvoorbeeld een goede manier om de situatie te verhelderen en rust te creëren.

Of wil je graag een focusgesprek om direct de richting te bepalen die jij op wil en handvatten hiervoor te krijgen? Je krijgt meteen praktische actie en inzicht in wat je wél kunt doen.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende hulplijnen. Hulp van mij kan op allerlei manieren. Via internet maar ook face to face.

Waar?

Kracht life coach komt naar jou toe. Wil je dat liever niet? Ik heb een ruimte in Asten (NB), we kunnen ook een ruimte huren.

Stel je eens voor

Hoe het zou zijn als je kan doen wat je leuk vindt, elke dag. Wat zou je dan doen? Ik zie mensen vaak ontevreden en zonder echte glimlach op hun gezichten binnenkomen of rondlopen. Dat is jammer want je hebt maar één leven, het zou toch leuk zijn als je lekker in je vel zit en met zelfvertrouwen er doorheen fietst?

Na een gesprek of coaching met mij lachen ze weer, opgelucht en vrolijk de deur uit en hebben ze zin om dingen aan te pakken. Yes! Dan heb je weer plezier in het leven in in je werk.

Lees hier het verhaal van Karlijn

Wil jij

  • Zaken waar je tegenaan loopt nu echt aanpakken?
  • Af van hoofdpijn, nekklachten en andere stress gerelateerde klachten?
  • Werken aan passies, ambities en plannen?
  • Jezelf enthousiast en actief voelen?
  • Niet meer in valkuilen vallen?
  • Meer zelfvertrouwen en daardoor aantrekkelijk en succesvol zijn?
  • Je verhaal kwijt, frisse inzichten, kwaliteiten ontdekken en inzetten?

Ja! Geef mij de oplossing!

Ik wil graag een gratis matchgesprek

Biki A (Persoonlijke coaching, Eindhoven, 28-02-2018)

Julianne staat altijd voor je klaar en luistert echt naar je! Ze houdt je een spiegel voor en komt met goede handvatten en maakt gebruik van verschillende coachingstechnieken. Julianne laat je nadenken over jezelf en zorgt ervoor dat je je innerlijke kracht naar boven haalt!

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

30 april 2018

doorzetten

Doorzetten zonder op te geven!- 14 tips

De titel klinkt vast wel bekend bij een ieder. Je begint ergens aan en soms denk je “Waar ben ik aan begonnen? Is dit wel…

Lees meer

30 maart 2018

privacyverklaring

Onrust in je hoofd- 10 tips voor rust

Soms heb je dat wel eens, dat je opstaat en denkt: "Oké dit is zo'n dag". Je voelt je een beetje “Meh” en dingen lijken…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!