Even voorstellen

Ik ben Julianne Verreijken, life coach / persoonlijke coach en vind het fantastisch om mensen de power en tools te geven om verder te komen in het leven, te groeien. (leren) Luisteren naar jezelf, relaxter leven en werken én doen wat jou gelukkig maakt, dat is wat ik stimuleer. Dat doe ik op een manier die bij jou past. Ieder mens is uniek, mijn coaching ook.

Met mijn eigen onderneming, Kracht life coach, kan ik met mijn sociale en grote hart, anderen helpen met het bereiken van hun idealen.

Focus, power, relaxter leven en werken.

Vandaar de naam “Kracht life coach”, voor alles waar je tegenaan loopt in het leven en waar je wat mee wil, zonder jezelf onzeker, ongemakkelijk of schuldig te voelen.

Graag help ik je verder en geef ik jou praktische, nieuwe inzichten. Het leven is niet zo leuk wanneer je niet lekker in je vel zit, negatieve gedachten hebt en gewoon niet gelukkig bent. Dit heeft invloed op alles.

Wat je uitdaging ook is – meer zelfvertrouwen, betere relaties, plezier en passie in je werk- Kracht life coach zorgt ervoor dat je snel een oplossing vindt.

Mijn “story” over waarom ik dit zo belangrijk vind:

Ook interessant voor je:

Mijn achtergrond

 • Bachelor of Social Work met module coaching en minor Pedagogische advisering
 • Ervaring in (ambulante) hulpverlening
 • Diversiteit aan werkervaring
 • Positieve instelling

Komen goed van pas bij het coachen, luisteren of adviseren. Zo heb ik een brede basis waar ik kennis, vaardigheden en oefeningen uit kan plukken en toe kan passen. Ik weet wat werkt en ik vind persoonlijk contact het aller belangrijkst. Jij en wat jij wil bereiken, staat altijd centraal.

Hooggevoelig & Perfectionistisch?

Ik herken je gevoel. Zelf ben ik bijvoorbeeld hooggevoelig en redelijk perfectionistisch. Ook heb ik het een en ander meegemaakt zoals het verlies van mijn moeder op jonge leeftijd en een depressie.

Niet altijd makkelijk kan ik je vertellen. Dat heeft mij er echter niet van weerhouden om te doen wat ik wil en hier 100% voor gaan. Mijn inzichten en kennis deel ik dan ook graag met jou.

Maak van je last een kracht en van elke dag een positieve dag!

Ben jij ook toe aan die nieuwe stap in je leven? Een nieuwe focus en dingen anders aan gaan pakken. Stoppen met wat niet werkt en doe wat wel werkt. Ik heb de oplossing!

Stel je eens voor

 • Hoe het zou zijn zonder stress
 • Relax leven en werken
 • Leuke contacten onderhouden
 • Fluitend naar je werk
 • Rust en positieve energie zonder dat je hoofd op ontploffen staat
 • Productief en relaxed zijn in plaats van druk, druk, druk

Ik leer jou die stappen zetten die jou helpen knelpunten op te sporen, goede keuzes te maken en die ook steeds toe te passen. Praktische actie, je staat er niet alleen voor! Dat is wat de diensten van Kracht life coach jou onder anderen opleveren.

Voor jezelf en jouw idealen kiezen. Succesvol en aantrekkelijk door het leven gaan, minder risico op een burn-out of chronische chagrijnigheid en doen wat jij wil.

Het start en begin punt ben jij.  Met de coaching van Kracht life coach is dit echt binnen handbereik. Dat garandeer ik.

Lees hier wat mensen van mijn coaching vinden

Toegankelijk, simpel en snel resultaat.

Afdeling Bespreekbaar, inhouse coaching

Naast individuele coaching, bied ik inhouse coaching aan bedrijven. Een individueel traject is hierbij ook zeker een optie. Coaching op mensniveau, prettig functioneren en uitspreken wat er speelt.

Want hoe belangrijk is het om een gezond bedrijf te hebben, met plezier te werken, een goede teamspirit en dit terug te zien in resultaten: Meer winst en betrokken werknemers, besparing op tijd en geld.

Lees meer over Afdeling bespreekbaar

 • Zaken bespreekbaar maken en er wat mee doen!
 • Werknemers en werkgevers activeren bij het ontwikkelen van kwaliteiten
 • Een luisterend oor bieden (super belangrijk)
 • Verbeteren van de sfeer.
 • Voorkomen van (langdurig) ziekteverzuim is een onderdeel van mijn begeleiding.

Meer over mij, Kracht life coach Julianne

Om zelf goed in mijn velletje te blijven passen, let ik (een beetje) op wat ik eet, ga ik wandelen met mijn honden maar doe ik vooral ook leuke dingen, genieten. We horen al vaak genoeg wat we niet goed doen. Jammer want we leren juist van succeservaringen en complimenten!

Dit zal je ook terug zien in mijn werkwijze, net als mijn positiviteit. Mijn geduld en kritische blik zijn ook fijne vaardigheden die ik bezit en graag inzet om mensen te laten groeien en te coachen!

Belangrijk

Ik vind het belangrijk dat jij weet wie ik ben. Je vertrouwt mij jouw problemen, uitdagingen of wensen toe. Ik begrijp dat dit niet altijd makkelijk is. Jezelf openstellen, eerlijkheid, gemotiveerd zijn en een goede klik tussen ons zijn belangrijk. Je hoeft het niet alleen te doen.  Het leven is kort, investeer in jezelf, je bent het waard.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Plan dan nu jouw gratis eerste kennismaking!

Graag kennismaken

Ook interessant:

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Anna

11.10.23 Heel open, nieuwsgierig en zonder duidelijk beeld begon ik met gezonde spanning aan het gesprek. Vanuit de start met de vraag hoe het gaat met mij, kwamen er gaandeweg verschillende onderwerpen luchtig aan bod. Aan de hand van mijn persoonlijke chart kreeg ik informatie waarin ik mijzelf kon herkennen, bevestiging kon vinden en zelfs wat acceptatie voelde over hoe ik dus nou eenmaal in elkaar zit. Ik moest vaker lachen over hoe kloppend het was.. Ik heb vertrouwen dat als ik in de toekomst bepaalde besproken punten meer onderzoek en aandacht geef, ik dan met meer zelfvertrouwen en voldoening in het leven zal staan. Dankbaar voor het inzichtelijke, gezellige en ontspannen gesprek met de humorvolle en lieve Julianne!

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp