Bedrijfscoaching

Coaching op mensniveau, prettig functioneren en uitspreken wat er speelt. Burn-out en stresspreventie, verzuim aanpakken en professioneel begeleiden. Belangrijk als je de sfeer en het bedrijf een beetje leuk en vitaal wil houden of weer zo wilt krijgen.

Afdeling Bespreekbaar, inhouse coaching

Het is knap vervelend als werknemers en/of werkgevers niet goed in hun vel zitten en daardoor niet goed functioneren en presteren. Dit gaat vaak ten kosten van de sfeer en de omzet, niet gezellig en niet productief. Denk aan ziekmeldingen of ontslagbrieven. De gemiddelde verzuimduur van een burn-out is 242 dagen. Dat kost dus tijd én geld.

Vaak is hier een reden voor. Met “Afdeling Bespreekbaar” help ik werkgevers en werknemers uit te spreken wat er speelt en problemen aan te pakken. Hoe voer je überhaupt een gesprek? Dit kan ook voor beide kanten lastig zijn.

Voorkomen en aanpakken van (werk)stress dat is waar het om gaat. Wanneer hier te lang mee gewacht wordt lopen de kosten en de psychische gevolgen in sneltreinvaart op.

Bedrijfscoaching brengt de helikopterview inhouse

Ik geef inzicht in moeilijkheden, kansen en mogelijkheden, voor mens en organisatie. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaat er een nieuwe koers. Inzicht in talent, valkuilen, sterke punten van individuen en teams zijn zeer waardevol. Werknemers en werkgevers worden gericht geholpen. Op een positieve manier en met een luisterend oor. Ik luister ook vooral naar wat er niet gezegd wordt. De volgende stap is om er wat mee te doen, praktische actie en zo verzuim en onvrede aan te pakken en te voorkomen.

Misschien vindt je het als werkgever wel lastig om je personeel op een positieve manier aan te sturen of te laten groeien. Ook dit is een van sterkte punten van Kracht life coach en System U.

Resultaat

Mijn manier van coachen is  persoonlijk, passend, resultaatgericht en met een beetje humor. Inhouse coaching op maat. Uniek en effectief.

Tevens ben ik onderdeel van System U. Wij maken een VitalityScan van het team om zo precies te weten waar het team als geheel staat in de ontwikkeling en hoe zij zich als team verder ontwikkelen. De VitalityScan for Teams maakt de teamdynamiek direct inzichtelijk. Wij verzorgen een plan en een passend vervolg.

Een persoonlijk traject is hier ook zeker mogelijk en soms ook noodzakelijk.

Verschillende facetten aangepakt

  • Professionele begeleiding voor werknemers
  • De relatie tussen werkgever en werknemer

Balen is dat als een werknemer met een burn-out of stressklachten uitvalt. Signaleer dit op tijd om vervelende situaties te voorkomen! Coaching op mensniveau, gericht op de persoon en organisatie zelf. Een luisterend oor en praktische actie.

Het begrip “tijd” speelt vaak een rol. Samen bekijken we welke aanpak past en gaan hiermee aan  de slag zodat snel resultaat geboekt zal worden. Dit bespaard tijd én geld.

Contact via WhatsApp
Contact opnemen

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Luuk

17.02.2022 Eind September zat ik niet zo lekker in mijn vel en had ik een aantal punten waaraan ik wou werken. Ik was totaal niet overtuigd van mezelf, wist niet waar ik voor stond en ik was totaal niet energiek. Na wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik bij Julianne uit. De kennismaking voelde meteen al erg vertrouwd waardoor ik meteen zeker was dat ik met haar het traject wou volgen. Door het vertrouwen wat Julianne mij gegeven heeft en de gespreken die we gevoerd hebben voel ik me nu veel beter! Ik heb veel meer energie en geloof nu eindelijk echt in mezelf. Daarom kan ik iedereen die even wat minder in zijn vel zit of die deze problemen erkend Julianne aanraden. Ik wil op deze manier Julianne ook nog eens bedanken voor de hulp en het vertrouwen dat ze mij gegeven heeft!

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op WhatsApp