Problemen binnen het bedrijf

Ben jij ook een ondernemer net als ik? En loop je steeds in hetzelfde kringetje waar je nu wel eens uit wil stappen? Ik help jou met het terugvinden van je focus. Weer werken vanuit rust in plaats van meer druk en meer uren maken.

Lees hier meer

Ben jij de werkgever?

Ben jij de werkgever en ervaar je problemen of irritaties waar je tegenaan loopt? Zit jijzelf of je personeel niet lekker in hun vel? Trek dan aan de bel en bel “Afdeling Bespreekbaar”. Wanneer je irritaties of problemen te veel laat oplopen heeft dit gevolgen voor de sfeer en werkdruk binnen je bedrijf.

Problemen die ontstaan

Mensen zullen zich vaker ziek melden of zelfs ontslag nemen als ze niet tevreden zijn en/of niet hun ei kwijt kunnen bij jou. Dit heeft gevolgen voor de omzet maar ook voor het bedrijf zelf. Als mensen niet tevreden zijn zullen ze dit ook uiten, maar meestal niet aan jou! Wanneer er negativiteit ontstaat en dit naar buiten komt gaan buitenstaanders anders over jouw bedrijf denken en dat is jammer!

De oplossing

Met “Afdeling Bespreekbaar” zorg ik ervoor dat irritaties en problemen uitgesproken worden. We gaan samen zitten en bekijken de situatie. Daarna gaan we aan de slag om deze te verbeteren. Hoe komt het dat veel mensen zich ziek melden, hoe laat je iemand anderen taken uitvoeren of hoe ga je om met conflicten? Daar ondersteun ik bij. De sfeer wordt beter en de omzet hoger.

Ben jij de werknemer?

Ben jij de werknemer en ervaar je problemen binnen je werk? Heb je het niet (meer) naar je zin, is de werkdruk te hoog of mis je bepaalde kwaliteiten? Dat is erg vervelend want je loopt er steeds tegenaan, iedere dag weer. Wanneer je niet met plezier naar je werk gaat heeft dit invloed op de sfeer en op de kwaliteit. Wellicht vindt je het ook lastig uit te spreken waar je mee zit. Het is toch spannend om te zeggen wat je vindt tegen je werkgever.

Kracht life coach helpt bij problemen binnen het bedrijf

Ik help jou graag uit te spreken waar je mee zit. Maak van je hart geen moordkuil met behulp van Afdeling Bespreekbaar. Ik luister graag naar jouw verhaal en maak daarna samen met jou een overzichtelijk plan waar je mee aan de slag kunt. Het resultaat is dat je weet hoe je in gesprek kan gaan, de ruimte voelt om aan jezelf te werken en jezelf kunt zijn. Hierdoor ga je met plezier naar je werk en komt die fijne sfeer weer terug.

Afdeling Bespreekbaar brengt werkgever en werknemer dichter tot elkaar zodat er op een goede basis met elkaar gewerkt wordt. Wederzijds respect en eerlijkheid zijn hierbij belangrijke begrippen.

Jeroen (Asten 25-07-2017)

Leuk en spontaan, zelf even de drempel over om hulp te vragen, wat ongetwijfeld veel mensen zullen hebben, maar je hebt er ook echt wat aan! Thnxxx

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

31 augustus 2019

Balans

Balans, hoe vind je dat? 7 handige tips

Want wanneer ben je nou eigenlijk in balans? En voordat je in balans bent, hoe doe je dat dan? Je hoort het eigenlijk overal wel,…

Lees meer

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!