Problemen binnen het bedrijf

Ben jij ook een ondernemer net als ik? En loop je steeds in hetzelfde kringetje waar je nu wel eens uit wil stappen? Ik help jou met het terugvinden van je focus. Weer werken vanuit rust in plaats van meer druk en meer uren maken.

Lees hier meer

Ben jij de werkgever?

Ben jij de werkgever en ervaar je problemen of irritaties waar je tegenaan loopt? Zit jijzelf of je personeel niet lekker in hun vel? Trek dan aan de bel en bel “Afdeling Bespreekbaar”. Wanneer je irritaties of problemen te veel laat oplopen heeft dit gevolgen voor de sfeer en werkdruk binnen het bedrijf.

Problemen die ontstaan

Mensen zullen zich vaker ziek melden of zelfs ontslag nemen als ze niet tevreden zijn en/of niet hun ei kwijt kunnen bij jou. Dit heeft gevolgen voor de omzet maar ook voor het bedrijf zelf. Als mensen niet tevreden zijn zullen ze dit ook uiten, maar meestal niet aan jou! Wanneer er negativiteit ontstaat en dit naar buiten komt gaan buitenstaanders anders over jouw bedrijf denken en dat is jammer!

De oplossing

Met “Afdeling Bespreekbaar” zorg ik ervoor dat irritaties en problemen uitgesproken worden. We gaan samen zitten en bekijken de situatie. Daarna gaan we aan de slag om deze te verbeteren. Hoe komt het dat veel mensen zich ziek melden, hoe laat je iemand anderen taken uitvoeren of hoe ga je om met conflicten? Daar ondersteun ik bij. De sfeer wordt beter en de omzet hoger.

Ben jij de werknemer?

Ben jij de werknemer en ervaar je problemen binnen je werk? Heb je het niet (meer) naar je zin, is de werkdruk te hoog of mis je bepaalde kwaliteiten? Dat is erg vervelend want je loopt er steeds tegenaan, iedere dag weer. Wanneer je niet met plezier naar je werk gaat heeft dit invloed op de sfeer en op de kwaliteit. Wellicht vindt je het ook lastig uit te spreken waar je mee zit. Het is toch spannend om te zeggen wat je vindt tegen je werkgever.

Kracht life coach helpt bij problemen binnen het bedrijf

Ik help jou graag uit te spreken waar je mee zit. Maak van je hart geen moordkuil met behulp van Afdeling Bespreekbaar. Ik luister graag naar jouw verhaal en maak daarna samen met jou een overzichtelijk plan waar je mee aan de slag kunt. Het resultaat is dat je weet hoe je in gesprek kan gaan, de ruimte voelt om aan jezelf te werken en jezelf kunt zijn. Hierdoor ga je met plezier naar je werk en komt die fijne sfeer weer terug.

Afdeling Bespreekbaar brengt werkgever en werknemer dichter tot elkaar zodat er op een goede basis met elkaar gewerkt wordt. Wederzijds respect en eerlijkheid zijn hierbij belangrijke begrippen.

Contact via WhatsApp
Contact opnemen

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Anna

11.10.23 Heel open, nieuwsgierig en zonder duidelijk beeld begon ik met gezonde spanning aan het gesprek. Vanuit de start met de vraag hoe het gaat met mij, kwamen er gaandeweg verschillende onderwerpen luchtig aan bod. Aan de hand van mijn persoonlijke chart kreeg ik informatie waarin ik mijzelf kon herkennen, bevestiging kon vinden en zelfs wat acceptatie voelde over hoe ik dus nou eenmaal in elkaar zit. Ik moest vaker lachen over hoe kloppend het was.. Ik heb vertrouwen dat als ik in de toekomst bepaalde besproken punten meer onderzoek en aandacht geef, ik dan met meer zelfvertrouwen en voldoening in het leven zal staan. Dankbaar voor het inzichtelijke, gezellige en ontspannen gesprek met de humorvolle en lieve Julianne!

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp