Werkstress of werkdruk

Het is best wel sh*t als je werkstress of stress ervaart of als de werkdruk te hoog is. Het is moeilijk om een glimlach op je gezicht te houden op die manier. Of je kijkt wel blij maar dat ben je niet. Vaak duurt het ook te lang voordat iemand aan de bel trekt. Voel je dat je onrust ervaart en/of stress hebt? Doe er wat mee!

Werkstress of werkdruk, wat is het?

Meestal voel je wel dat je werkstress hebt maar doe je er niet veel mee. Je luistert dus eigenlijk niet goed naar jezelf en dat is jammer maar aan de andere kant, ook wel logisch. Als je vooral vaart op angst staat je intuïtie niet aan. Je weet dan dus simpelweg niet wat je wel of niet moet doen. Ook is je timing dan off.

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wellicht heb je het idee dat je “moet” en dat je niet anders kan. Of je vindt het moeilijk om “nee” te zeggen. Je wilt anderen collega’s niet tot “last” zijn. Herken je dit bij jezelf? Trek dan aan de bel want als je door blijft gaan, alle tekenen blijft negeren, heeft dit vervelende en ellendige gevolgen.

Ik coach je graag naar een levensstijl die bij jou past. Vertrouwen in jezelf en je kunnen hebben én houden. Met plezier naar je werk en ook thuis weer lekker in je vel.

Gevolgen

Wanneer je werkstress of werkdruk ervaart kan dit invloed hebben op je lijf en je hoofd. Je voelt je vaak opgejaagd, onrustig en hebt ook lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, nekpijn. Soms ben je snel boos en/of geïrriteerd.

Als je werkstress of andere stress ervaart heeft dit invloed op je hele leven. Wanneer je ’s morgens al met lood in je schoenen in je auto stapt, naar je werk rijdt en daar vervolgens allerlei taken moet doen waarvan je nog meer stress krijgt, levert dit veel frustratie op. Het kan een wissel trekken op je relatie en het maakt een ander, minder leuk, persoon van je. Dat is jammer want het leven is al zo kort.

De gevolgen worden zowel lichamelijk als psychisch ervaren, dubbel vervelend dus! Wanneer je te lang wacht is de kans op een depressie of een burn-out erg groot. Kracht life coach coacht jou in het vinden van wat bij je past, je talenten en mogelijkheden (her)ontwikkelen.

Contact via WhatsApp
Contact opnemen

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.
female

Sandra

13.01.23 Via Instagram ben ik bij Julianne terecht gekomen. Ik zat ik een periode waarin ik mij regelmatig angstig voelde omdat ik worstelde met negatieve gedachtes. In het traject met Julianne hebben we besproken hoe ik gedachtes simpel om kan draaien naar een positieve gedachte. Het klinkt eenvoudig, en dat is het eigenlijk ook. Daarnaast zijn we in gaan zoomen op allerlei aspecten van mijn leven, en wat ik aan zou willen werken. Een van mijn doelen was om in actie te komen op bepaalde zaken, en dat is gelukt. Zowel op werk als privé gebied heb ik dingen aangepakt en stappen in gezet. Julianne heeft me veel praktische tips gegeven die ik op veel dingen kan toepassen. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om in de actie te gaan en te blijven, alleen op die manier kan ik dingen veranderen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, met kleine stappen beginnen. Ik ben blij met de inzichten en tips die Julianne me heeft gegeven. En dit alles op een gezellige, vrolijke manier, waarin ze zonder oordeel luistert en adviseert. Nogmaals hartelijk dank! Groetjes Sandra

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp