Wordt de coaching door Kracht life coach vergoed?

Vergoedingen

De diensten die ik bied kunnen mogelijk vergoed worden. Dit is per persoon en per situatie verschillend, ga hier dus niet van uit en check het eerst even.

Houdt echter in je achterhoofd, het is een investering in jouw toekomst. Waarom kiezen voor Kracht life coach

  • Via de belastingdienst

Als je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, kun je deze kosten mogelijk inclusief BTW aftrekken als scholingskosten. Dit ligt aan het doel en de inhoud van de coaching. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers mogelijk aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

  • Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per werknemer. Een coachtraject is een zinvolle en effectieve besteding van dit budget en kan dus mogelijk bekostigd worden door jouw werkgever. Ervaar je bijvoorbeeld stress gerelateerde klachten, heb je moeite met timemanagement of wil je je kwaliteiten verbeteren? Overleg hierover met je werkgever. Vind je dit lastig? Ik help je graag.

  • Via de Arbodienst van het bedrijf of werkgever

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om een coachtraject te vergoeden in het kader van de wet “Verbetering Poortwachter.” Bijvoorbeeld in het voorkomen van een burn-out of langdurig ziekteverzuim. Er dient contact opgenomen te worden met de bedrijfsarts of arbodienst.

  • Via PGB

Het is mogelijk dat coaching als “activerende begeleiding” bekostigd kan worden uit het persoonsgebonden budget. Voor informatie, vraag je gemeente.

Interessant: Waarom kiezen voor Kracht life coach

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Wendy

18.11.2019 Nadat ik in het voorjaar mijn “teugels” kwijt was ging ik op zoek naar iemand die me weer op mijn juiste pad kon brengen. Loslaten en accepteren wat is, bleek al gauw aan de orde, ook genoeg “me-time” inplannen was geen overbodige luxe. Julianne heeft me een grote spiegel voorgezet en ik heb weer geleerd om het vooral bij mezelf te zoeken. Nu is de balans tussen werk en gezin weer juist en geniet ik van de kleinste dingen die op mijn pad komen. Een klankbord is iets wat niet raar is en eigenlijk wat we allemaal zo nu en dan nodig hebben, en Julianne was die van mij. Nogmaals bedankt voor t luisteren en ik kijk weer uit naar mijn volgende APK!

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp