Maandprogramma Volle Kr8!

Volle Kr8! de positieve verandering die je gemaakt hebt met Kracht life coach ook echt vast houden. Te blijven doen wat jou gelukkig maakt, denkpatronen herkennen, rust en structuur vasthouden.

Volle Kr8! is een maandprogramma waarin jij centraal staat en ik je nog steeds persoonlijk help. Je kunt kiezen voor een intensieve variant: Pro Kr8! of een basis abonnement: Basic Kr8!.

Het abonnement is de eerste 3 maanden vast, daarna maandelijks opzegbaar.

Fitte & Relaxte levensstijl

Wil jij een fittere en relaxtere levensstijl? Dan is Volle Kr8! ook voor jou. Met dit maandabonnement help ik jou snel naar een positief resultaat. Lekker in je vel en balans in Voeding | Beweging | Mind. Samen kijken we wat jouw persoonlijke doel (of doelen zijn) is en hoe ik jou hierbij ga helpen.

  • Wil jij positief in het leven staan
  • Met plezier werken én leven
  • Jezelf gezond en fit voelen
  • Uit je comfortzone stappen en doen wat jij leuk vindt, wat jou jou maakt
  • Persoonlijke aandacht van mij, Kracht life coach, om snel tot resultaat te komen

Roep jij nu enthousiast JA! dan is Volle kr8! voor jou.

Alles is uitgelegd en aangegeven met duidelijke stappen. Je kunt kiezen voor een intensieve of een minder intensieve variant, altijd afgestemd op jou persoonlijk.  De eerste 3 maanden zijn vast daarna maandelijks opzegbaar.

Waarom eerst 3 maanden vast? Om snel resultaat te zien en vast te houden.

Ik wil me nu aanmelden voor het maandabonnement

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.
female

Lisette

2.12.2021 In de zomer van dit jaar voelde ik me “opgebrand”. Mijn hoofd zat vol, ik was moe en kwam nergens meer toe. Ik wist dat ik niet zelf uit deze cirkel kon komen en riep de hulp in van Julianne. Dit bleek een gouden keuze. Julianne kan mijn “problemen” niet oplossen maar heeft me wel de spiegel voor gehouden en handvaten gegeven om uit de cirkel te kunnen klimmen. Ze leerde me om vanuit mezelf te reageren op situaties en op die manier in verbinding te blijven met mijn eigen wensen en gevoelens. Ik ben er nog niet helemaal maar kan wel zeggen dat ik nog dagelijks profijt heb van de tips en tools die Julianne met geleerd heeft, en ik ben haar daar erg dankbaar voor.

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op WhatsApp