Maandprogramma Volle Kr8!

Volle Kr8! de positieve verandering die je gemaakt hebt met Kracht life coach ook echt vast houden. Te blijven doen wat jou gelukkig maakt, denkpatronen herkennen, rust en structuur vasthouden.

Volle Kr8! is een maandprogramma waarin jij centraal staat en ik je nog steeds persoonlijk help. Je kunt kiezen voor een intensieve variant: Pro Kr8! of een basis abonnement: Basic Kr8!.

Het abonnement is de eerste 3 maanden vast, daarna maandelijks opzegbaar.

Fitte & Relaxte levensstijl

Wil jij een fittere en relaxtere levensstijl? Dan is Volle Kr8! ook voor jou. Met dit maandabonnement help ik jou snel naar een positief resultaat. Lekker in je vel en balans in Voeding | Beweging | Mind. Samen kijken we wat jouw persoonlijke doel (of doelen zijn) is en hoe ik jou hierbij ga helpen.

  • Wil jij positief in het leven staan
  • Met plezier werken én leven
  • Jezelf gezond en fit voelen
  • Uit je comfortzone stappen en doen wat jij leuk vindt, wat jou jou maakt
  • Persoonlijke aandacht van mij, Kracht life coach, om snel tot resultaat te komen

Roep jij nu enthousiast JA! dan is Volle kr8! voor jou.

Alles is uitgelegd en aangegeven met duidelijke stappen. Je kunt kiezen voor een intensieve of een minder intensieve variant, altijd afgestemd op jou persoonlijk.  De eerste 3 maanden zijn vast daarna maandelijks opzegbaar.

Waarom eerst 3 maanden vast? Om snel resultaat te zien en vast te houden.

Ik wil me nu aanmelden voor het maandabonnement

Eline (Persoonlijke coaching, Deurne 05-04-2019)

Ik ben bij Julianne terecht gekomen nadat ik merkte dat ik het lastig vond om de balans te vinden tussen mijn werk, mijn (deeltijd) studie en mijn privéleven. Binnen een week kon ik bij haar terecht, dus geen lange wachttijden waar ik ook niet op zat te wachten. Tijdens de coaching hebben we deze patronen kunnen doorbreken en heb ik nu de juiste handvaten om deze te herkennen en deze zelf om te buigen. Door de coaching ben ik mijn perfectionisme als een kracht gaan zien en niet meer als een valkuil. Onderwerpen waar ik me eerst heel druk over kon maken, kan ik nu beter loslaten. Goed is goed genoeg.

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

31 augustus 2019

Balans

Balans, hoe vind je dat? 7 handige tips

Want wanneer ben je nou eigenlijk in balans? En voordat je in balans bent, hoe doe je dat dan? Je hoort het eigenlijk overal wel,…

Lees meer

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!