Online coaching

Online coaching is coaching die altijd en overal kan. Je kunt zelf de plek kiezen waar jij het lekkerste zit, op het moment dat jou het beste uitkomt. Je hoeft er de deur niet voor uit en het is net zo effectief als "live" coaching.

Nieuwe uitdagingen

Een tijd van verandering is aangebroken nu veel mensen gedwongen worden om thuis te werken. Werk wordt anders ingericht en je tijd deel je ook anders in. Ik zie dit als een uitdaging waarin jij misschien denkt dat het een probleem is. Een kans om zaken anders te doen, in jouw voordeel.

Het vraagt een andere mindset, een andere manier van kijken en dat kan best wel eens een grote uitdaging zijn. Het goede nieuws is, ik kan je daarbij helpen met weinig blabla en met snel resultaat.

Meteen starten met online coaching

Tijd om dingen aan te pakken

Wellicht heb je nu ook meer tijd om zaken waar je al een tijdje mee rondloopt aan te pakken. En misschien komen deze zaken nu wel meer naar de voorgrond doordat je in een bepaalde situatie zit. Het is dan belangrijk om je mindset hierop aan te passen. Doe je dat niet, kun je terechtkomen in een stress vibe en dit zorgt er weer voor dat je energie verliest en dat is nu precies wat je niet wilt of kan gebruiken.

Ook kan ik me voorstellen dat je er juist wel heel positief in staat. Eindelijk tijd om dingen aan te pakken en dit ook graag wilt gaan doen. Ook daarvoor is online coaching een hele fijne tool om hiermee aan de slag te gaan.

Waarom online coaching

Wat je vraag, probleem of uitdaging ook is, je gaat gericht aan de slag. Binnen mijn (online) coaching ben jij degene die centraal staat. Samen maken we een duidelijk plan met kaders waarbinnen we aan verschillende zaken tegelijk werken. We doen dit in een tempo dat bij jou past.

Binnen 4 afspraken zie en voel je resultaat

Dit hoeft geen langdradig proces te zijn. Effectiviteit en positiviteit staan hierin voorop.

Voordelen van online coaching

  • Op een plek die voor jou prettig is
  • Wanneer het jou uitkomt
  • Doordat je elkaar ziet voelt het toch als een live coaching, persoonlijk
  • Effectief doordat je zaken op een rijtje zet en meteen tools krijgt om zelf aan de slag te gaan
  • Een tempo wat bij jou past

 

Is online coaching waar jij op dit moment naar opzoek bent? Neem dan contact met mij op via onderstaande knop of stuur me een berichtje via WhatsApp, dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden. Stop met energie verspillen en ga aan de slag met zaken die jou verder helpen.

Contact opnemen

Meer lezen over:

 

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Anna

11.10.23 Heel open, nieuwsgierig en zonder duidelijk beeld begon ik met gezonde spanning aan het gesprek. Vanuit de start met de vraag hoe het gaat met mij, kwamen er gaandeweg verschillende onderwerpen luchtig aan bod. Aan de hand van mijn persoonlijke chart kreeg ik informatie waarin ik mijzelf kon herkennen, bevestiging kon vinden en zelfs wat acceptatie voelde over hoe ik dus nou eenmaal in elkaar zit. Ik moest vaker lachen over hoe kloppend het was.. Ik heb vertrouwen dat als ik in de toekomst bepaalde besproken punten meer onderzoek en aandacht geef, ik dan met meer zelfvertrouwen en voldoening in het leven zal staan. Dankbaar voor het inzichtelijke, gezellige en ontspannen gesprek met de humorvolle en lieve Julianne!

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp