Ondernemerscoaching

Als ondernemer heb je vaak volle dagen, altijd wat te doen en eigenlijk nooit klaar met je werk of andere, lopende/ slepende zaken die je bezighouden. Alles lijkt liever gister dan vandaag te moeten. Ondernemerscoaching zorgt ervoor dat je weer overzicht en rust krijgt, op een praktische manier.

Wat is ondernemerscoaching

Kracht life coach is een professionele gesprekspartner met een to the point aanpak. Geen blabla maar gericht aan de slag met uitdagingen of zaken waar jij tegenaan loopt. Je hebt al genoeg te doen, dus prettig als je snel terecht kan, én dat kan.

Binnen 4 afspraken zie je zichtbaar verandering. Zelf ben ik ondernemer dus begrijp ik dat praktisch en duidelijk coachen een must is. Dit mag je dan ook verwachten. Samen met jou kijk ik mee waar zaken geoptimaliseerd kunnen worden en geef ik handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt, met snel resultaat.

Hoe werkt het

Vaak weet je wel dat dingen anders kunnen en loop je er al een tijdje mee rond omdat je misschien vind dat je het alleen moet doen. Of omdat je niet de tijd hebt om er iets aan te doen. Waarom aanmodderen terwijl coaching je nieuwe inzichten, handvatten en tools zal geven?

Na een kennismakingsgesprek weet jij meteen waar je aan toe bent en waar we samen aan gaan werken. Snel anticiperen is een van mijn krachten net als de rode draad pakken en hier praktische inzichten + handvatten voor geven. Zo ga jij met duidelijkheid en overzicht de deur uit.

De voordelen van ondernemerscoaching op een rijtje

  • Duidelijk en overzichtelijk
  • To the point en met weinig blabla
  • Binnen 4 sessies resultaat

Contact via WhatsApp
Contact opnemen

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.
female

Lisette

2.12.2021 In de zomer van dit jaar voelde ik me “opgebrand”. Mijn hoofd zat vol, ik was moe en kwam nergens meer toe. Ik wist dat ik niet zelf uit deze cirkel kon komen en riep de hulp in van Julianne. Dit bleek een gouden keuze. Julianne kan mijn “problemen” niet oplossen maar heeft me wel de spiegel voor gehouden en handvaten gegeven om uit de cirkel te kunnen klimmen. Ze leerde me om vanuit mezelf te reageren op situaties en op die manier in verbinding te blijven met mijn eigen wensen en gevoelens. Ik ben er nog niet helemaal maar kan wel zeggen dat ik nog dagelijks profijt heb van de tips en tools die Julianne met geleerd heeft, en ik ben haar daar erg dankbaar voor.

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op WhatsApp