Inzichtsessie

In de inzichtsessie van 1,5u meer helderheid en focus. Vervelend is dat hé als je niet goed weet wat je wilt en het lastig vindt om te vertrouwen op jezelf? Of je raakt ergens gefrustreerd en gestrest van. Veel coachvragen gaan over deze onderwerpen. Vaak weten we echter goed wat we willen maar vinden we het spannend om ook echt de stappen te zetten. Uit je comfortzone komen heet dat. Dat is ook spannend maar wel belangrijk en daar help ik, Kracht life coach, je graag bij middels een inzichtsessie.

Wat is een inzichtsessie

De naam zegt het al, snel en praktisch inzicht krijgen. We starten met het inzichtelijk maken van waar je tegenaan loopt of waar je meer over wilt leren. In de coaching gaan we dit samen praktisch bekijken zodat je snel verder kan en verder gaat groeien/ jezelf ontwikkelen. In de inzichtsessie geef ik je tools en handvatten om de focus vast te stellen en daarna concreet aan de slag te gaan met een plan. Samen bekijken we wat er nodig is om de inzichten te vertalen naar praktische actie zodat je verder komt in je leven en onderneming en met een duidelijk plan de deur uit gaat.

Dit is een intensieve en effectieve manier om écht verder te komen in je bedrijf en leven.

Human Design als praktische tool

Om snel inzicht te krijgen in hoe jij in elkaar steekt en hoe juist niet, gebruik ik Human Design als praktische tool. Je hoeft dan ook zaken die er bij jou niet zo duidelijk in zitten intern, niet te gaan leren. De theorie zegt juist dat als je het niet in je hebt je juist gaat kijken naar wat je wel in je hebt. Waar je op kunt vertrouwen en dit sterker maken. Human Design zegt iets over hoe je energie werkt en waar je beïnvloed wordt door anderen. Het geeft je een duidelijk plan. Dit is heel handig om te weten want dan kun je er gericht op letten en het voor je laten werken in plaats van dat je last hebt van bijvoorbeeld irritatie of over je grens heen gaan.

Resultaat

  • Snel nieuwe inzichten
  • Duidelijkheid
  • Antwoorden op je vragen en uitdagingen
  • Je weet welke kant je op wil en hoe je daar komt
  • Je hebt praktische handvatten
  • Je wordt geïnspireerd

Ik help je graag de richting op die jij wil. Kies voor jezelf en vertrouw op jou! Wacht niet langer en ga nu aan de slag.

Yes, ik wil doorpakken en groeien

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Anna

11.10.23 Heel open, nieuwsgierig en zonder duidelijk beeld begon ik met gezonde spanning aan het gesprek. Vanuit de start met de vraag hoe het gaat met mij, kwamen er gaandeweg verschillende onderwerpen luchtig aan bod. Aan de hand van mijn persoonlijke chart kreeg ik informatie waarin ik mijzelf kon herkennen, bevestiging kon vinden en zelfs wat acceptatie voelde over hoe ik dus nou eenmaal in elkaar zit. Ik moest vaker lachen over hoe kloppend het was.. Ik heb vertrouwen dat als ik in de toekomst bepaalde besproken punten meer onderzoek en aandacht geef, ik dan met meer zelfvertrouwen en voldoening in het leven zal staan. Dankbaar voor het inzichtelijke, gezellige en ontspannen gesprek met de humorvolle en lieve Julianne!

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp