Waarom kiezen voor Kracht life coach?

Als je contact op gaat nemen met Kracht life coach snap ik dat dat spannend kan zijn. Ik denk dat je wel weet dat het misschien anders moet. Misschien zeg het stemmetje in je hoofd wel van alles wat je tegenhoudt. Ik raad je aan om het toch te doen! Ik help je gewoon! De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf!

Want denk eens aan wat er gebeurt als je op deze manier door gaat. Als je niet het beste uit jezelf haalt, jezelf niet lekker in je vel voelt. Misschien ben je onzeker ergens over en houden dingen of mensen je tegen.

Misschien zie je net als ik zag, veel beren op de weg en belemmerd dit jou in je dagelijks leven.

Jij wilt toch ook die leukerd kunnen zijn die je bent met vertrouwen in jezelf en dit ook uitstralen? Een levensstijl die bij jou past. Lekker en zelfverzekerd in je vel.

Julianne, Kracht life coach, is een professionele gesprekspartner die jou inzicht geeft in je eigen kunnen en willen, nu én later, op werk- en/of privégebied.

Zelf vind ik het belangrijk om vanuit rust en met focus te werken. Niet gestrest en gejaagd maar ontspannen en rustig. Doen wat je leuk vindt en leven vanuit jouw idealen, jezelf kunnen en durven zijn, zonder je schuldig of onzeker te voelen. Een fitte en gezonde levensstijl, dat is wat ik stimuleer en waar ik je heel graag bij help!

Ja Julianne, ik wil graag hulp om het beste uit mezelf te halen

Uniek

De coaching en begeleiding is nooit hetzelfde. Dit geldt voor individuele coaching maar ook voor bedrijfscoaching. Ieder persoon en ieder bedrijf is uniek, het coachtraject ook.

Ik ben er in gepassioneerd om jou vooruit te helpen en daarnaast betrokken, spontaan en eerlijk. Ook ben ik ervaringsdeskundige in hooggevoelig en perfectionistisch zijn én daar ben ik best een beetje trots op! Ik leer je om van je last een kracht te maken op een positieve, persoonlijke manier.

Jij lacht het leven weer tegemoet omdat je op jezelf vertrouwt, jezelf zeker voelt en kiest voor wat jij wil. Dicht bij jezelf blijven en weer genieten. Die leuke persoon zijn die jij bent en jouw kwaliteiten benutten.

Mijn hbo diploma (SPH), werkervaring (13 jaar) en ervaring met wat wél werkt zijn hierbij ook waardevol.

Ik, Kracht life coach, ben gespecialiseerd om je te helpen bij veranderingen in je leven. Snel inzicht en grip op de situatie en daardoor snel resultaat.

12 Zekerheden

 1. Focus op het resultaat dat jij wilt
 2. Voor mannen en vrouwen
 3. Je staat er niet alleen voor, ik help jou persoonlijk
 4. Toepassen waar en wanneer het jou uitkomt
 5. Praktische actie
 6. Direct toepasbaar
 7. Relaxter leven en werken
 8. Snel resultaat waar je zelf verder mee kunt
 9. De toekomst lachend, zelfverzekerd en positief tegemoet
 10. Verschillende “hulplijnen”, afgestemd op jouw situatie
 11. 7 dagen per week bereikbaar
 12. Altijd opzegbaar

Je staat er niet alleen voor. Ik ga uit van jouw unieke voorkeur en persoonlijkheid. Het resultaat is dus ook echt op jou van toepassing.

Yes Julianne ik heb er zin in en wil starten

Je weet wat je wilt en nog belangrijker, je weet hoe je dat bereikt. Vaak zit het hem in dingen ook echt doen. Samen zorgen we ervoor dat je wat je graag wilt ook echt gaat doen. Praktische actie en motivatie om door te gaan!

De druk van een persoonlijke uitdaging kan zwaar zijn, Kracht life coach is er voor jou. Op deze manier kom je erachter dat er iemand is die je begrijpt en steunt. Dat geeft kracht en zekerheid.

Ik werk altijd optimistisch en opbouwend. Dat zorgt voor een positive vibe en veel positieve energie.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken

Of liever meteen aan de slag? Dat kan, ga vandaag nog voor jouw droomresultaat!

Dit vind jij ook interessant:

Eline (Persoonlijke coaching, Deurne 05-04-2019)

Ik ben bij Julianne terecht gekomen nadat ik merkte dat ik het lastig vond om de balans te vinden tussen mijn werk, mijn (deeltijd) studie en mijn privéleven. Binnen een week kon ik bij haar terecht, dus geen lange wachttijden waar ik ook niet op zat te wachten. Tijdens de coaching hebben we deze patronen kunnen doorbreken en heb ik nu de juiste handvaten om deze te herkennen en deze zelf om te buigen. Door de coaching ben ik mijn perfectionisme als een kracht gaan zien en niet meer als een valkuil. Onderwerpen waar ik me eerst heel druk over kon maken, kan ik nu beter loslaten. Goed is goed genoeg.

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

31 augustus 2019

Balans

Balans, hoe vind je dat? 7 handige tips

Want wanneer ben je nou eigenlijk in balans? En voordat je in balans bent, hoe doe je dat dan? Je hoort het eigenlijk overal wel,…

Lees meer

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!