Waarom kiezen voor Kracht life coach?

Als je contact op gaat nemen met Kracht life coach snap ik dat dat spannend kan zijn. Ik denk dat je wel weet dat het misschien anders moet. Misschien zeg het stemmetje in je hoofd wel van alles wat je tegenhoudt. Ik raad je aan om het toch te doen! Ik help je gewoon!

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf!

Want denk eens aan wat er gebeurt als je op deze manier door gaat. Als je niet het beste uit jezelf haalt, jezelf niet lekker in je vel voelt. Misschien ben je onzeker ergens over en houden dingen of mensen je tegen.

Misschien zie je net als ik zag, veel beren op de weg en belemmerd dit jou in je dagelijks leven.

Jij wilt toch ook die leukerd kunnen zijn die je bent met vertrouwen in jezelf en dit ook uitstralen? Een levensstijl die bij jou past. Lekker en zelfverzekerd in je vel en energie over houden.

Julianne, Kracht life coach, is een professionele gesprekspartner die jou inzicht geeft in je eigen kunnen en willen, nu én later, op werk- en/of privégebied.

Zelf vind ik het belangrijk om vanuit rust en met focus te werken. Niet gestrest en gejaagd maar ontspannen en rustig. Doen wat je leuk vindt en leven vanuit jouw idealen, jezelf kunnen en durven zijn, zonder je schuldig of onzeker te voelen. Dat is wat ik stimuleer en waar ik je heel graag bij help!

Ja Julianne, ik wil graag aan de slag

Uniek

De coaching en begeleiding is nooit hetzelfde. Dit geldt voor individuele coaching maar ook voor ondernemerscoaching en bedrijfscoaching. Ieder persoon en ieder bedrijf is uniek, het coachtraject ook.

Ik ben er in gepassioneerd om jou vooruit te helpen en daarnaast betrokken, spontaan en eerlijk. Ook ben ik ervaringsdeskundige in hooggevoelig en perfectionistisch zijn én daar ben ik best een beetje trots op! Ik leer je om van je last een kracht te maken op een positieve, persoonlijke manier.

Jij lacht het leven weer tegemoet omdat je op jezelf vertrouwt, jezelf zeker voelt en kiest voor wat jij wil. Dicht bij jezelf blijven en weer genieten. Die leuke persoon zijn die jij bent en jouw kwaliteiten benutten.

Mijn HBO diploma (SPH), werkervaring (16 jaar) en ervaring met wat wél werkt zijn hierbij ook waardevol.

Ik, Julianne Kracht life coach, ben gespecialiseerd om je te helpen bij veranderingen in je leven. Snel inzicht en grip op de situatie en daardoor snel resultaat.

12 Zekerheden

 1. Focus op het resultaat dat jij wilt
 2. Voor mannen en vrouwen
 3. Je staat er niet alleen voor, ik help jou persoonlijk
 4. Toepassen waar en wanneer het jou uitkomt
 5. Praktische actie
 6. Direct toepasbaar
 7. Relaxter leven en werken
 8. Snel resultaat waar je zelf verder mee kunt
 9. De toekomst lachend, zelfverzekerd en positief tegemoet
 10. Verschillende “hulplijnen”, afgestemd op jouw situatie
 11. 7 dagen per week bereikbaar
 12. Altijd opzegbaar

Je staat er niet alleen voor. Ik ga uit van jouw unieke voorkeur en persoonlijkheid. Het resultaat is dus ook echt op jou van toepassing.

Je weet wat je wilt en nog belangrijker, je weet hoe je dat bereikt. Vaak zit het hem in dingen ook echt doen. Samen zorgen we ervoor dat je wat je graag wilt ook echt gaat doen. Praktische actie en motivatie om door te gaan!

De druk van een persoonlijke uitdaging kan zwaar zijn, Kracht life coach is er voor jou. Op deze manier kom je erachter dat er iemand is die je begrijpt en steunt. Dat geeft kracht en zekerheid.

Ik werk altijd optimistisch en opbouwend. Dat zorgt voor een positive vibe en veel positieve energie.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken

Of liever meteen aan de slag? Dat kan, ga vandaag nog voor jouw droomresultaat!

Meer lezen over:

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.
female

Sandra

13.01.23 Via Instagram ben ik bij Julianne terecht gekomen. Ik zat ik een periode waarin ik mij regelmatig angstig voelde omdat ik worstelde met negatieve gedachtes. In het traject met Julianne hebben we besproken hoe ik gedachtes simpel om kan draaien naar een positieve gedachte. Het klinkt eenvoudig, en dat is het eigenlijk ook. Daarnaast zijn we in gaan zoomen op allerlei aspecten van mijn leven, en wat ik aan zou willen werken. Een van mijn doelen was om in actie te komen op bepaalde zaken, en dat is gelukt. Zowel op werk als privé gebied heb ik dingen aangepakt en stappen in gezet. Julianne heeft me veel praktische tips gegeven die ik op veel dingen kan toepassen. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om in de actie te gaan en te blijven, alleen op die manier kan ik dingen veranderen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, met kleine stappen beginnen. Ik ben blij met de inzichten en tips die Julianne me heeft gegeven. En dit alles op een gezellige, vrolijke manier, waarin ze zonder oordeel luistert en adviseert. Nogmaals hartelijk dank! Groetjes Sandra

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp