Coaching, hoe werkt dat eigenlijk?

Wat ik belangrijk vind in mijn coaching is respectvol, eerlijk, duidelijk en met een beetje humor werken. Dat zul je ook terug zien in hoe ik doe, mijn werkwijze. Ik heb verschillende tools en technieken in mijn handtas waardoor je snel resultaat zult zien en voelen.

Wat je uitdaging ook is – meer zelfvertrouwen, betere relaties, plezier en passie in je werk- Kracht life coach zorgt ervoor dat je snel een oplossing vindt.

Ieder mens is uniek, het coachtraject dus ook! Alle begin is moeilijk zeggen ze maar zeker niet onmogelijk, zegt Kracht life coach!

Als je contact op gaat nemen snap ik dat dat spannend kan zijn. Ik denk dat je wel weet dat het misschien anders moet, het roer om. Vaak heb je het al in je, ik help je hier inzicht in te geven en tot de kern te komen. Geen geleerd trucje maar het eigen maken van nieuwe, frisse, kennis en vaardigheden.

Belangrijk in de coaching

 • 100% inzet van jou
 • 100% inzet van mij
 • Naar jezelf willen (leren) kijken
 • Aan de slag gaan met handvatten, adviezen en inzichten
 • Praktische actie
 • Doorzetten

Waar?

Ik kom graag naar je toe. Wil je dat liever niet? Ik heb een locatie beschikbaar in Asten (NB), we kunnen een ruimte huren of op een andere plek afspreken die jij prettig vindt.

Plan meteen een gratis gesprek!

Om het makkelijk te maken

Heb ik verschillende hulplijnen waar je gebruik van mag maken, ook in combinatie met elkaar.

Ik heb een leuk Boost!pakket samengesteld waarin je kennis kunt maken met mij en verschillende opties uit kunt proberen voor een aantrekkelijke prijs!

Alles op een rijtje:

Eerste gesprek

Is altijd gratis. We bekijken samen wat ik voor je kan betekenen en of de klik/ match er is. Verwachtingen en wensen worden uitgesproken.

 • Coachvraag is duidelijk na afloop
 • Geen verplichtingen
 • Zijn we een match?

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Er zitten geen verplichtingen aan dit gesprek en het is kosteloos.

Coachtraject

Ik leer jou die stappen zetten zodat jij niet meer in valkuilen valt en relaxter door het leven gaat. Op een overzichtelijke, gestructureerde manier aan de slag met jouw doel(en) en idealen.

Je bereikt snel resultaat en gaat zelf aan de slag zodat het geen trucje wordt.

Ik kijk wat bij jou past en zet aan de hand daarvan de verschillende tools in. Unieke coaching want jij bent ook uniek. In elke sessie kijken we naar de voortgang en bespreken hoe het gaat. Het is belangrijk om te kijken naar wat je goed doet en deze stijgende lijn voort te zetten. Positive vibes is wat ik belangrijk vind en die geef ik dan ook!

Het tijdstip en de data bepalen we per keer. Ook de locatie is per afspraak aan te passen. Ik pas me geheel aan aan jou. Jij staat centraal.

Resultaat

Het resultaat van de coaching is dat je zelfverzekerd en daardoor aantrekkelijk door het leven gaat. Focus, Power, Relaxter leven en werken.

Je weet bijvoorbeeld hoe je je kwaliteiten kunt benutten, krijgt daardoor meer zelfvertrouwen en straalt dit ook uit.

Afronding

Wanneer jij vindt dat je genoeg bereikt hebt en ook echt zelf verder kunt gaan we richting de afronding. Samen bekijken we nog eens wat je bereikt hebt, welke successen geboekt zijn en hoe nu verder te gaan in de toekomst. Je zult zien en merken dat je sterker in je schoenen staat en nieuwe inzichten hebt verworven. Het resultaat is dan ook dat je weer grip hebt op de situatie en handvatten om verder te komen in de toekomst.

We houden contact

Ik vind het belangrijk om met elkaar in contact te blijven wanneer het coachtraject afgesloten is. Graag hoor ik hoe het gaat, ook als het goed gaat! (positive vibes, weet je nog?)

Hiervoor heb ik een maandprogramma ontwikkeld.

Lees hier meer over Volle Kr8!

Als het even wat minder gaat mag je altijd contact met mij opnemen, graag zelfs.

Plan meteen een gratis gesprek!

 

Monique van E (Advies, Asten, 08-05-2018)

Julianne is een inspirerende coach. Dankzij haar praktische tips vond ik meer balans tussen werk en privé. Voor mij erg belangrijk, want ik werk als zelfstandig ondernemer vanuit huis. Julianne is laagdrempelig en ze neemt ook echt de tijd voor je verhaal. Eigenlijk voelde het al meteen vertrouwd. Bedankt!

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

30 april 2018

doorzetten

Doorzetten zonder op te geven!- 14 tips

De titel klinkt vast wel bekend bij een ieder. Je begint ergens aan en soms denk je “Waar ben ik aan begonnen? Is dit wel…

Lees meer

30 maart 2018

privacyverklaring

Onrust in je hoofd- 10 tips voor rust

Soms heb je dat wel eens, dat je opstaat en denkt: "Oké dit is zo'n dag". Je voelt je een beetje “Meh” en dingen lijken…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!