Coaching voor bedrijven “Afdeling Bespreekbaar”

Coaching op mensniveau, prettig functioneren en uitspreken wat er speelt. Burn-out en stresspreventie, verzuim aanpakken en professioneel begeleiden. Belangrijk als je de sfeer en het bedrijf een beetje leuk en vitaal wil houden!

Afdeling Bespreekbaar, inhouse coaching

Het is knap vervelend als werknemers en/of werkgevers niet goed in hun vel zitten en daardoor niet goed functioneren en presteren. Dit gaat vaak ten kosten van de sfeer en de omzet, niet gezellig en niet productief. Denk aan ziekmeldingen of ontslagbrieven. De gemiddelde verzuimduur van een burn-out is 242 dagen. Dat kost dus tijd én geld.

Vaak is hier een reden voor. Met “Afdeling Bespreekbaar” help ik werkgevers en werknemers uit te spreken wat er speelt en problemen aan te pakken. Hoe voer je überhaupt een gesprek? Dit kan ook voor beide kanten lastig zijn. Gelukkig heb ik wat tools in mijn handtas zitten die daar goed bij helpen!

Voorkomen en aanpakken van (werk)stress dat is waar het om gaat. Wanneer hier te lang mee gewacht wordt lopen de kosten en de psychische gevolgen in sneltreinvaart op.

Afdeling Bespreekbaar brengt de helikopterview inhouse

 • Voorkomen van verzuim
 • Focus
 • Inzicht
 • Kwaliteiten verbeteren
 • Prettig functioneren

Ik geef inzicht in moeilijkheden, kansen en mogelijkheden, voor mens en organisatie. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaat er een nieuwe, positieve koers. Werknemers en werkgevers worden gericht geholpen. Op een positieve manier en met een luisterend oor. Niets is zo vervelend als niet gehoord worden. De volgende stap is om er wat mee te doen, praktische actie en zo verzuim en onvrede aan te pakken en te voorkomen.

Resultaat

Mijn manier van coachen is  persoonlijk, passend, resultaatgericht en met een beetje humor. Wel zo prettig. Inhouse coaching op maat. Uniek en effectief.

 • Orde op zaken stellen
 • Competenties (verder) ontwikkelen
 • Constructief feedback geven
 • Beter leren communiceren
 • Leren grenzen aangeven en bewaken
 • Problemen bespreekbaar maken
 • Preventie en voorlichting

Dat zorgt voor een positieve sfeer, respect voor elkaar en meer omzet. Een persoonlijk traject is hier ook zeker mogelijk! Met het oog op kostenbesparing en vitale medewerkers, is dit een prettige meerwaarde die Kracht life coach biedt.

Voor werknemers

Heb je het naar je zin op je werk? en dan bedoel ik ook écht naar je zin? Of heb je er eigenlijk geen zin in en rommel je maar wat aan? Ben je jezelf of doe je je anders voor? Een burn-out komt op deze manier gemakkelijk de hoek om kijken, zonde én vervelend!

Het is vaak lastig om te zeggen wat je denkt en aan te geven dat het je bijvoorbeeld teveel wordt. Hoe komt dat? Vaak zijn we bang voor de consequenties. Stel je eens voor als dat wel kan, als je mag zeggen wat je denkt en je mening geven én dat er wat mee gedaan wordt. Veel fijner toch? Dat is precies waar ik bij help!

Lees hier meer

Voor werkgevers

Met Afdeling Bespreekbaar wil ik graag twee kanten belichten:

 • Professionele begeleiding voor werknemers
 • De relatie tussen werkgever en werknemer

Balen is dat als een werknemer met een burn-out thuis komt te zitten. Signaleer dit op tijd om vervelende situaties te voorkomen! Coaching op mensniveau, dat is wat ik super belangrijk vind. Gericht op de persoon zelf. Een luisterend oor en praktische actie, dat doet Afdeling Bespreekbaar.

Het begrip “tijd” speelt vaak een rol. Weet jij wat jouw werknemers bezighoudt en hoe de vlag erbij hangt? Heb jij zin en tijd om er echt te zijn voor jouw werknemers? Ik vind dit een van de belangrijkste zaken.

Lees hier meer

Edwin (Kr8!focusgesprek, Breda, 08-01-2018)

Enorm prettig en open gesprek gehad via Skype met Julianne. Ze is echt geïnteresseerd en weet snel te schakelen tussen praktische tips, sterke coachvragen en luchtige bijzaken. Alles met een gedoseerde hoeveelheid humor, waardoor de beschikbare tijd voorbij vloog. Empatisch en doortastend...ik raad haar graag aan! Dankjewel Julianne !

Alle recensies

Wil jij ook Focus, Power, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

7 dagen per week bereikbaar

ma-vr 8.00-21.00
za-zo 11.00-17.00

Altijd binnen 24u reactie.

Blog

31 augustus 2019

Balans

Balans, hoe vind je dat? 7 handige tips

Want wanneer ben je nou eigenlijk in balans? En voordat je in balans bent, hoe doe je dat dan? Je hoort het eigenlijk overal wel,…

Lees meer

30 april 2019

HSP HSS

HSP en HSS introvert én extravert

Ja dat kan toch niet? Introvert en extravert tegelijk zijn? Zeker kan dat wel! Ik ben het zelf en verschillende dames die ik coach ook…

Lees meer

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!