Bedrijven- Werkgever

Het is nu eenmaal een feit dat er steeds meer van ons gevraagd wordt, zowel van werkgevers als van werknemers en dat dit werkstress oplevert. Dat is niet alleen erg vervelend maar kost ook nog eens geld. Met Afdeling Bespreekbaar geef ik inzicht in moeilijkheden maar vooral in mogelijkheden. Coaching op mensniveau, erg belangrijk!

Werkgevers

Als werkgever heb je veel taken. Een van die taken is het overzicht houden en zorgen dat dingen gebeuren. Natuurlijk worden deze taken ook gedaan door anderen afdelingen. Het ligt er ook aan wat voor bedrijf je hebt. Waarschijnlijk vindt je het belangrijk dat werknemers goed in hun vel zitten, het naar hun zin hebben en taken uitvoeren.

Wat doe je echter als je merkt dat dingen niet prettig verlopen. Zijn er veel ziek- of ontslagmeldingen? Dat komt ergens door. En hoe ga je het gesprek aan. Wat zeg je en hoe breng je dat? Het menselijke, persoonlijke, dat is wat ik stimuleer en wat ik een van de belangrijkste zaken vind.

In de praktijk komt het vaak voor dat er niet echt tijd is/ niet echt genomen wordt, om bijvoorbeeld met werknemers in gesprek te gaan die niet lekker in zijn/haar vel zitten. Gevolg hiervan is dat deze persoon alleen maar ongelukkiger wordt en dit komt nergens aan ten goede. Werknemers veranderen soms een beetje in tikkende tijdbommetjes. Gevaarlijk voor zichzelf en de omgeving. Voorkomen is beter dan genezen! Wanneer er op tijd aan de bel getrokken wordt blijft iedereen tevreden en positief en ben je vervelende situaties voor. Beter voor de sfeer én de omzet, dat is wat we allemaal graag willen toch?

Als je als werkgever ziet dat er soms wat mis gaat en hier graag wat aan wil doen, of ervoor zorgen dat mensen niet in een burn-out raken, ben ik daar graag bij van dienst! Dat is zorgen voor je personeel en het belangrijk vinden dat mensen het beste uit zichzelf halen!

Uniek en menselijk, inhouse coaching

Met “Afdeling bespreekbaar” ontstaat er inzicht en overzicht in kansen, moeilijkheden en vooral ook mogelijkheden. Ik vind het belangrijk om op mensniveau met elkaar te werken. Wederzijds respect, actief luisteren en actief actie ondernemen, dat is waar ik voor sta. Ieder mens en ieder bedrijf is uniek, het coachtraject is dat ook.

Wanneer werknemers vaak ziek zijn, niet lekker in hun vel zitten of bepaalde kwaliteiten missen, heeft dit veel nadelen, zowel financieel als op de werkvloer.

Hoe komt het dat mensen zich ziek melden en nog beter, hoe kunnen we dit voorkomen. Samen met de werknemer kijk ik hiernaar en vinden we een oplossing. Een persoonlijk coachtraject is hierbij een goede, passende optie waardoor mensen weer lekker in hun vel gaan zitten en met nieuwe inzichten aan het werk gaan, positief.

 • Matchgesprek, is de klik er en sluit de dienstverlening aan?
 • Ja? Dan volgt er een vervolgtraject waar ik een voorstel voor opstel
 • Aanpak bespreken
 • Aan de slag!

Kracht life coach werkt positief en effectief

Wanneer mensen te lang doorlopen met klachten, onzekerheden of frustraties heeft dit invloed op het gehele proces. Jij als werkgever zal hier ook niet vrolijk van worden wanneer mensen chronisch chagrijnig rondlopen.

Kracht life coach zorgt ervoor dat jullie (weer) op dezelfde lijn komen en met nieuwe, positieve energie aan het werk gaan.

Tevens help ik bij het ontwikkelen van talenten en kwaliteiten of het uitbreiden hiervan. Denk hierbij aan het wisselen van functie of het aanleren en uitvoeren van nieuwe vaardigheden. Dit kan natuurlijk heel spannend zijn en stress opleveren. Met behulp van mij, Julianne Kracht life coach, verloopt dit soepel en is er tijd en ruimte om dit in goede banen te leiden.

Misschien vindt je het als werkgever wel lastig om je personeel op een positieve manier aan te sturen of te laten groeien. Ook hier kan ik goed bij van dienst zijn! Positiviteit is een van de belangrijkste punten die ik mensen leer.

Mogelijkheden

 • Kwaliteiten (verder) ontwikkelen
 • Sfeer verbeteren
 • Begeleiden naar nieuwe functie
 • Eventueel persoonlijk coachtraject
 • Communicatie verbeteren
 • Nieuwe inzichten
 • Meer focus
 • Minder ziekmeldingen, Meer omzet

Ook een persoonlijk coachtraject voor jezelf is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het “in balans zijn en blijven”. Wat dat is? Dat betekent dat je privé en zakelijk in balans bent, niet makkelijk toch? Daar help ik je graag bij. Rust, focus en ontspanning zijn hierbij belangrijke zaken!

Resultaat

Minder ziekmeldingen, ontslagbrieven, negativiteit.

Meer positiviteit, samenwerking en vitale medewerkers.

 • Duidelijke vaststelling van wat er speelt
 • Duidelijk hoe dit op te lossen is
 • Duidelijk wat er nodig is
 • Positief en effectief resultaat

Maak een afspraak om te ondervinden wat coaching kan doen

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Anna

11.10.23 Heel open, nieuwsgierig en zonder duidelijk beeld begon ik met gezonde spanning aan het gesprek. Vanuit de start met de vraag hoe het gaat met mij, kwamen er gaandeweg verschillende onderwerpen luchtig aan bod. Aan de hand van mijn persoonlijke chart kreeg ik informatie waarin ik mijzelf kon herkennen, bevestiging kon vinden en zelfs wat acceptatie voelde over hoe ik dus nou eenmaal in elkaar zit. Ik moest vaker lachen over hoe kloppend het was.. Ik heb vertrouwen dat als ik in de toekomst bepaalde besproken punten meer onderzoek en aandacht geef, ik dan met meer zelfvertrouwen en voldoening in het leven zal staan. Dankbaar voor het inzichtelijke, gezellige en ontspannen gesprek met de humorvolle en lieve Julianne!

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp