Bedrijven- Werknemer

In een economie die steeds verandert, waar steeds andere dingen van ons gevraagd worden en waarin het soms moeilijk overeind te blijven is, is het belangrijk dat je je verhaal kwijt kunt. Stress, depressie, hoge werkdruk zijn aan de orde van de dag, helaas.

Wat ook belangrijk is, is dat je aan mag en kunt geven waar je tegenaan loopt én dat hier wat mee gedaan wordt.

Het ontwikkelen van jezelf en investeren in jezelf is nodig om mee te kunnen blijven draaien én om gelukkig te zijn.

Verwachting

Er wordt van alles van je verwacht als je het jasje van werknemer aan hebt:

  • Samen kunnen werken
  • Communiceren
  • Deadlines halen
  • Representatief zijn
  • De missie en visie van het bedrijf uitdragen

Dat is natuurlijk niet altijd makkelijk. Geef jij het aan als het je te veel wordt, als iets je niet lukt of als je hulp nodig hebt? Dat is namelijk wel belangrijk! Mensen die te lang wachten met eerlijk zijn lopen een hoog risico op een burn-out, depressie of andere stressklachten en dat is niet tof!

Spannend

Als je er eigenlijk geen zin meer in hebt of je bent niet tevreden komt dat meestal niet in een keer. Dat kan al langer duren, soms al jaren. Dat is jammer want je hebt maar één leven en dan is het wel zo prettig als dat een leuk leven is!

Als je contact met mij opneemt kan dat spannend zijn, maar, waarschijnlijk voel en weet je wel dat het anders moet. Ik raad je dan ook aan om er voor te gaan en samen met mij aan de slag te gaan! Zodat je weer vrolijk naar je werk gaat en gelukkig bent.

Hoe werkt het?

Mijn aanpak is menselijk, positief, effectief en uniek. Wat belangrijk is is dat er een match is tussen ons. In het eerste gesprek kijken we samen of de klik er is en of de diensten aansluiten.

is het een “Ja?” Dan gaan we verder met het coachtraject. Hier maak ik een voorstel voor. Dit leg ik tevens voor aan je werkgever, het is natuurlijk wel handig als deze ook akkoord is. Een persoonlijk coachtraject voorkomt vaak een burn-out en zorgt ervoor dat de sfeer verbeterd, win-win!

Actief gaan we aan de slag, je staat er nooit alleen voor, ik help je graag! Mijn eerlijkheid, humor en betrokkenheid komen hier ook goed van pas!

Waar?

Ik kom graag naar jou en/of het bedrijf toe!

Wil jij net als veel andere werknemers een burn-out ontwikkelen of wil je vrolijk, goed in je vel zittend naar je werk? Ga voor Focus- Power- Relaxter leven en werken!

Ik wil graag een gratis matchgesprek

 

 

 

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.
male

Tom

14.04.2021 Al jaren leefde ik in een soort sneltrein zonder echt te luisteren naar mijn gevoel en te investeren in mezelf, terwijl ik dit juist wel wilde. Gedurende de lockdown kwam hier ineens wel tijd voor maar vond ik het lastig om dit ook daadwerkelijk zelf om te zetten en daarom ging ik op zoek naar een coach die niet te zweverig was. Het zit hem vaak in de eenvoud althans zo moet het overkomen en voelen. Dit maakt Julianne een fijne coach omdat ze positief, krachtig en nuchter naar dingen kan kijken. Ze geeft daardoor net die extra handvaten en zekerheden om emoties te relativeren, te begrijpen en dit ook te communiceren naar de buitenwereld. Het zijn eigenlijk van die kleine dingen wat het leven toch een stuk makkelijker maakt en daar heeft Julianne me goed meegeholpen.

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

  • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op WhatsApp