Moeite heeft met sociaal doen

Heb jij moeite met mensen ontmoeten en daarna om het contact een beetje fatsoenlijk te houden? Dat is niets om je voor te schamen! Heel veel mensen vinden dit lastig en dat is het eigenlijk ook want iedereen is anders!

Ben niet bang om fouten te maken en ga aan de gang. Stap op iemand af en begin een gesprek. Ga naar een feestje en vertel een verhaal tegen vreemden. Spannend maar wel heel leuk, probeer het maar! Vaak houdt je er een leuk verhaal en een leuke herinnering aan over.

Ook het voeren van gesprekken, communicatie, is voor veel mensen een struikelblok. Als je kwaad bent bijvoorbeeld, hoe zeg je dan wat je vindt zonder dat je compleet uit flipt? Of als je onzeker bent, hoe zorg je er dan voor dat je toch zegt wat je wil zeggen en voor jezelf op komt? Daar help ik je graag bij!

Privé relaties

 • Op iemand afstappen en een gesprek beginnen
 • De band met je familie onderhouden of aantrekken
 • Relatie problemen bespreken
 • Netwerk uitbreiden/ vrienden maken

Wat voorbeeldjes van gesprekken die knap lastig kunnen zijn. Wat ga je zeggen en hoe ga je het brengen? Vindt je iets niet prettig lopen in je relatie bijvoorbeeld. Hoe ga je dat aangeven zonder de ander bijvoorbeeld overstuur te maken. En als dat toch gebeurt, hoe breng je dan de rust weer terug? Daar help ik jou graag bij.

Ik help je graag jouw leven gezelliger en socialer te maken door dit te gaan oefenen samen met jou. Je zult zien dat het steeds gemakkelijk wordt. Door mijn achtergrond heb ik kennis van sociale vaardigheden. Ik heb ook trainingen gegeven op dit gebied!

Door middel van gesprekken en training kom jij sterker in je schoenen staan. Het aangaan en onderhouden van relaties wordt leuk!

Zakelijke relaties

Ook op zakelijk gebied is het prettig als je relaties kunt aangaan en onderhouden. Zo kun je bijvoorbeeld een netwerk opbouwen waar je op terug kunt vallen en dat is handig!

Samen gaan we aan de slag door het trainen van verschillende gesprekstechnieken en vormen. Jij voelt je niet meer ongemakkelijk op een netwerkborrel en komt vol zelfvertrouwen de ruimte in. Stond je voorheen wat in een hoekje? Dan sta je nu lekker te kletsen en nieuwe contacten te leggen!

Ook binnen je bedrijf kan het nodig zijn dat er een sociale vaardigheden training wordt gegeven. Denk aan het verbeteren van de sfeer door op een prettige manier aan te kunnen geven wat je mening is. Het gesprek aan gaan kan knap lastig zijn, zeker als je niet goed weet wat je moet zeggen.

Resultaat van de training

 • Er ontstaat een netwerk waarop je terug kunt vallen
 • Je weet hoe je moeilijke gesprekken kunt voeren
 • Je hebt gespreksonderwerpen
 • Je blijft dicht bij jezelf

Ja, ik wil graag een gratis matchgesprek!

Er zijn verschillende opties waarvan gebruik gemaakt kan worden, ook in combinatie met elkaar:

Vrijblijvend een kopje koffie of thee doen?

Neem contact op

Anderen over Kracht life coach

Persoonlijke, effectieve en passende coaching. Lees hier de ervaringen.

Anna

11.10.23 Heel open, nieuwsgierig en zonder duidelijk beeld begon ik met gezonde spanning aan het gesprek. Vanuit de start met de vraag hoe het gaat met mij, kwamen er gaandeweg verschillende onderwerpen luchtig aan bod. Aan de hand van mijn persoonlijke chart kreeg ik informatie waarin ik mijzelf kon herkennen, bevestiging kon vinden en zelfs wat acceptatie voelde over hoe ik dus nou eenmaal in elkaar zit. Ik moest vaker lachen over hoe kloppend het was.. Ik heb vertrouwen dat als ik in de toekomst bepaalde besproken punten meer onderzoek en aandacht geef, ik dan met meer zelfvertrouwen en voldoening in het leven zal staan. Dankbaar voor het inzichtelijke, gezellige en ontspannen gesprek met de humorvolle en lieve Julianne!

Lees meer

Blog

In de verschillende blogs vind je praktische tips en handvatten die meteen toe te passen zijn. Wil je niets missen? Volg Kracht life coach dan op Facebook en Instagram.

Wil jij ook Focus, Energie, Relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 51 64 72 66 Elke dag bereikbaar
ma-vr8.00-21.00
za-zo11.00-17.00
Altijd binnen 24u reactie

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Ontvang je Checklist per e-mail

Vul je gegevens in en ontdek
positief & effectief leven en werken!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!

Laat je terug bellen

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld

Schrijf je in voor de Boost!Brief

Mis geen positiviteit meer en blijf op de hoogte van tips & tricks, nieuwe blogs & vlogs en leuke aanbiedingen!

 • Je ontvangt maximaal 2 keer per maand de BOOST!
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op WhatsApp